focimania adatlap-képe

Szerző:

Prandelli hosszabbításon töri a fejét

2014. március 4. kedd; Egyéb, Hírek

Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya hamarosan meghosszabbíthatja nyáron lejáró szerződését.
Cesare Prandelli

Prandelli még márciusban aláírhatja új szerződését.

Prandelli korábban kitérő válaszokat adott a lejáró szerződésével kapcsolatban, és sokan biztosra vették, hogy a szakvezető a nyári világbajnokság után lelép a színről, és átadja a helyét másnak. A szakember elárulta: sokat gondolkozott a távozáson, de az utóbbi időben megváltozott a véleménye, és most már inkább a hosszabbításban gondolkozik.

“Valóban gondolkodom a hosszabbításon, változott a megítélesem ezzel kapcsolatban. Nem akarok semmit sem bizonyosan kijelenteni, de bízom benne, hogy folytatódni fog a kapitányi projekt. Március közepén várható végleges döntés a kérdésben” – mondta a szakember.

A szövetség elnöke, Giancarlo Abete azt közölte a Sky Italiával, hogy a hosszabbításról a spanyolok elleni, szerdai barátságos meccs után döntenek.

Prandelli nem titkolta, hogy legkevésbé sem vágyott erre a meccsre, mert egy esetleges szerdai vereség erős kritikákat szülhet Olaszországban, emellett a két válogatott a vb-n már korán, a negyeddöntőben összefuthat egymással.

A szövetségi kapitány nem jelölte a keretbe Daniele De Rossit, akit szándékos ütésért marasztaltak el egy bajnokin. Mint mondta, neki csak fegyelmezett játékosokra van szüksége, mert nem szeretné, ha egy hasonló eset miatt a vb-n tíz emberrel kellene befejeznie egy mérkőzést.

A szerdai meccs előtt az olaszok győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.00, a házigazda spanyolook diadalára 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!