Zsinórban kétszer még nem nyert a Swansea

2013. December 9. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Ashley Williams

Az angol labdarúgó-bajnokság 2013-14-es szezonjában még nem fordult elő, hogy a Swansea City egymás után két mérkőzést meg tudott volna nyerni. A walesi együttes 14 forduló alatt öt győzelmet aratott, három döntetlen mellett hatszor kapott ki, és hétfőn arra készül, hogy a rossz sorozata megtörjön.

 

Az ellenfél hazai pályán a majdnem hasonló mérleggel rendelkező Hull City (öt győzelem, két döntetlen, hét vereség) lesz, de ami a Swansea mellett szól, az az otthoni környezet. Hét bajnokin kilenc pontot szerzett saját közönsége előtt, míg a Hull eddigi hét kirándulása közül hatszor vereséggel zárt, és csak Newcastle-ben tudott győzni.

A hazaiak kicsit ingadozó teljesítményt nyújtanak, három nap alatt képesek voltak egy Manchester City elleni 3-0-s zakót követően ugyanennyire nyerni a Newcastle ellen. A csapatkapitány Ashley Williams nagyon boldog volt a győzelemmel, és úgy érzi, ezen az úton kellene továbbhaladni.

“Egymás után kétszer játszhatunk otthon olyan csapatok ellen, amelyek legyőzhetők. A Newcastle ellen ezt be is bizonyítottuk, hétfőn az ellen a Hull ellen kellene jól szerepelnünk, amely egy hete a Liverpoolt verte. Tisztában vagyunk az ellenfél erejével, és keményen fogunk dolgozni, hogy készen álljunk az újabb sikerre” – mondta.

A Swansea legnagyobb gondja, hogy három csatára is sérült: Michu a bokája, Wilfried Bony és Alvaro Vasquez pedig makacs húzódás miatt nem játszhat.

A Hull legutóbbi hét bajnokiján hat pontot szerzett mindössze, és Alex Bruce azt mondta, külön örülnek, hogy hétfői mérkőzést vívhatnak, hiszen így extra napjuk maradt a felkészülésre.

“Az elmúlt két mérkőzés nagyon sokat kivett belőlünk fizikailag, az plusz napok ilyenkor szinte duplán számítanak. Remélem, sikerül pontot vagy pontokat szereznünk” – nyilatkozta a Hull védője. A csapatban Sone Aluko, Stephen Quinn és Paul McShane sérült, Curtis Davies viszont letöltötte egymérkőzéses eltiltását.

A felek utoljára a 2010-11-es Championship-idényben találkoztak egymással, akkor Swansea-ben 1-1 lett a végeredmény, míg a Hull 2-0-ra megnyerte a hazai összecsapást. A legutolsó bajnokin aratott Swansea-sikerig 2003-ig kell visszalapozni, a walesiek akkor negyedosztályban 4-2-re diadalmaskodtak a rivális felett.

A hétfői bajnokin a Swansea győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a Hull idegenbeli sikerére 9.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply