Zsinórban harmadik győzelmét arathatja a Milan

2014. April 7. Monday in Hírek, Olasz Serie A

A milánói gárda sorozatban harmadik győzelmét szerezheti meg hétfőn a Genoa ellen, azonban a hazaiak sikerük esetén beérhetik a tabellán ellenfelüket.
Andrea Poli

A Milan az utóbbi hetekben javított formáján.

A Milan az olasz bajnokság elmúlt két fordulójában nyerni tudott, a Fiorentina elleni sikert követően a Chievo ellen is sikerült megszerezni a három pontot. A veronaiak elleni bajnokin a 300. Milan-meccsét játszó Kaká duplázott, míg a harmadik gól Mario Balotelli nevéhez fűződött. A milánóiak hétfőn sorozatban harmadik mérkőzésüket nyerhetik meg, erre még nem volt példa ebben a szezonban. A Genoa legutóbbi öt bajnokijából hármat elbukott és csak egyet nyert meg, az elmúlt körben a Verona otthonában kapott ki nagyon simán.

A két győzelemmel visszatértek a Milan Európa Liga-indulással kapcsolatos esélyei, egy esetleges újabb sikerrel pedig már csak öt pontra csökkenne Clarence Seedorf csapatának a hátránya az 5. helyen tanyázó Interrel szemben. Ugyanakkor ha a Genoa győz hétfőn, akkor pontszámban beérheti a tabellán a Milant.

A két csapat egymás elleni statisztikáit tekintve nagy a Milan fölénye, az elmúlt tíz meccsből a Milan hatot nyert meg, három végződött döntetlennel, a Genoa legutóbb 2010-ben győzte a piros-feketéket. Ősszel 1-1-es döntetlen született, Kaká vezető góljára akkor a Milan egykori támadója, Alberto Gilardino válaszolt.

A 13. helyezett Genoa sikerének az oddsa 3.80, a döntetlenre 3.30, a 11. Milan győzelmére 2.00 a szorzó. Arra, hogy Kaká ismét eredményes lesz, 2.87 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply