Zanetti a Livorno ellen visszatérhet

2013. November 8. Friday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

A csapatkapitány hosszú időt hagyott ki sérülés miatt, a hétvégén azonban újra pályára léphet a Livorno elleni bajnokin.
Javier Zanetti

Zanetti fél év kihagyás után hétvégén visszatérhet.

Javier Zanetti áprilisban szenvedett Achilles-sérülést, a Palermo elleni bajnoki első negyedórája után cserét kért. A sérülésről gyorsan kiderült, hogy súlyos, a veterán védőnek több mint féléves kihagyást jósoltak. Akkor még az is felmerült, hogy a 40 éves labdarúgó végleg szögre akasztja a focicipőt, ám végül jobb belátásra bírták, így folytatta a rehabilitációt és készült a visszatérésre.

A csapatkapitány az utóbbi hetekben edzésbe állt, sőt, az elmúlt fordulóban, az Udinese ellen már le is ülhetett a kispadra. Akkor még Walter Mazzarri úgy döntött, hogy nem veti be Zanettit, de a Livorno ellen már várhatóan pályára léphet.

“Már közel a visszatérés. Udinében a csapat egy gyönyörű győzelemmel feledtette, hogy még nem léphettem pályára, de úgy gondolom, hogy szombaton már nem állhat semmi az utamba” – jelentette ki Zanetti.

A csapatkapitány 1995 óta erősíti az Intert, ez idő alatt Massimo Moratti volt a klub első embere, aki nemrég eladta a klubot az indonéz Erick Trohirnak. A tulajdonosváltás a védő szerint jót tehet a klubnak.

“Az új tulajdonosok nagyon eltökéltek, és képesek még nagyobbá tenni ezt a klubot” – mondta Zanetti.

Az Inter szombat este látja vendégül a Livornót az olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.30, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 10.00 a szorzó.

A Livorno elmúlt öt meccséből mindössze egyet nyert meg és a 14. helyen áll, míg az Inter a negyedik a tabellán, és a Roma elleni veresége óta négy meccsen nem kapott ki.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply