Visszavágna a WBA-nek a Chelsea

2014. November 21. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Cesc Fabregas
Visszavághat a Chelsea a West Bromwich Albionnak a tavalyi döntetlenért az angol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén, viszont Diego Costa és Cesc Fabregas játéka is kérdéses.

 

Tavaly a West Bromwich Albion 2-2-es döntetlent játszott a Chelsea otthonában, és közel állt ahhoz, hogy legyőzze idegenben a londoniakat, majd hazai pályán 1-1-re végzett a nevesebbel ellenféllel. Most azonban meglepetésszámba menne, ha sikerülne akár egy pontot is rabolnia a Stamford Bridge-en, a Chelsea ugyanis 11 forduló után veretlenül (9 győzelem, 2 döntetlen), négy pont előnnyel vezeti a tabellát, míg a WBA csupán a 13. helyen áll a maga 3 győzelmével, 4 döntetlenjével és ugyanennyi vereségével.

A Chelsea ráadásul mind az öt eddigi hazai bajnokiját megnyerte, ezeken a meccseken mindössze három gólt kapott. Viszont José Murinho két kulcsembere, Diego Costa és Cesc Fabregas is sérüléssel bajlódik, mellettük Ramires és André Schürrle sem százszázalékos, elképzelhető, hogy mind a négyen kihagyják a szombati, londoni találkozót.

A West Bromwich Albion sincs rossz formában, hiszen a legutóbbi négy bajnokijából csak egyet veszített el, amikor 2-0-ra kikapott a Newcastle-től. Alan Irvine, a birminghamiek mestere nincs megijedve a Chelsea-től. “Igen, igazoltak néhány nagy nevet, lehet, hogy erősebbnek tűnnek papíron, de nem gondolom azt, hogy ne sikerülhetne még egy olyan bravúr, mint a tavalyi. Van esélyünk, csak a maximumot kell hozzá kihozni magunkból” – fogalmazott a West Bromwich Albion szakvezetője.

A vendégeknél visszatér eltiltásából Craig Gardner, de sérülés miatt Jonas Olsson biztosan nem léphet pályára, Sebastian Pocognoli pedig még nem épült fel teljesen, az ő játéka erősen kérdéses.

A szombati bajnokin a hazai pályán játszó Chelsea győzelmére 1.25 az odds, a döntetlenre 6.50, a WBA sikerére pedig 15.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply