Visszavágna a Chelsea

2014. September 26. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Philippe Senderos
A Premier League-ben listavezető Chelsea visszavágna a jelenleg a harmadik helyen tanyázó Aston Villának, mivel a két csapat legutóbbi egymás elleni meccsén a birminghamiek nyertek.

 

A tabellán elfoglalt helyezések alapján az angol labdarúgó-bajnokság rangadóját szombaton Londonban, a Stamford Bridge-en rendezik, ahol a listavezető Chelsea a harmadik Aston Villát fogadja. Az Aston Villa remekül kezdte a bajnokságot, csak a múlt héten szenvedte el első idei vereségét Paul Lambert csapata, amikor 3-0-ra kikapott az Arsenaltól. Az alapemberek közül akkor nem játszott Ashley Westwood, Nathan Baker és Darren Bent sem.

Most talán még nehezebb dolga lesz az Aston Villának, hiszen a Chelsea még veretlen, az eddigi öt meccséből négyet megnyert. Ugyanakkor a két csapat legutóbbi egymás elleni találkozóján az Aston Villa győzött 1-0-ra, így van mibe kapaszkodnia a birminghami gárdának. Igaz, akkor Williant és Ramirest is kiállították, és csak az utolsóutáni percben tudta megszerezni a győztes gólt az Aston Villa.

“Tavaly középcsapatként egy hétközi fordulóban találkoztunk a Chelsea-vel, fáradtak voltunk, rengeteg meccs volt mögöttünk, de mégis éreztük, hogy van keresnivalónk. Most jóval jobb formában érkezünk a Stamford Bridge-re, ahol mindenképp nyerni szeretnénk” – fogalmazott az Aston Villa egyik kulcsembere, Ashley Westwood.

Hozzátette: az idén a csapat már nyerni tudott 1-0-ra a Liverpool otthonában is, így képes lehet arra, hogy a Chelsea stadionjában is győztesen hagyja el a pályát.

Az Aston Villa játékosai pihenhettek a hétközben, a Chelsea azonban Ligakupa-meccset játszott a Bolton Wanderersszel, és 2-1-re nyert is.

A szombati bajnokin a Chelsea győzelmére 1.22 az odds, a döntetlenre 7.00, az Aston Villa sikerére pedig 16.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply