by

VfB Stuttgart vs. VfL Wolfsburg – 2012/05/05

2012. May 2. Wednesday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

VfB Stuttgart

VS

Német Bundesliga

2012/05/05 15:30 (CET),

Mercedes-Benz Aréna

VFL Wolfsburg
Liga pozíció: 6 Liga pozíció: 8
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Utolsó fordulójához érkezett a német Bundesliga. Szinte semmi tétje ennek a körnek. Az első négy hely már kialakult. A kieső csapatok sorsa is eldőlt, és szinte csak ennek a meccsnek – VfB Stuttgart vs. VfL Wolfsburg – maradt jelentősége.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.00 1 | 2.00 Unibet X | 3.75 X | 3.75 Unibet 2 | 3.70 2 | 3.70 Unibet

A tétje nem kicsi és mindkét csapat érdekelt benne. Ha Stuttgart győz megszerezheti az ötödik helyet, ami egyenesági UEFA Európa Liga indulást ér. Ettől a helytől most egy pont választja el és a Leverkusen élvezi a pont előnyt, de a gyógyszergyárikra nehéz kirándulás vár Nürnbergben és ebben a pontvesztésben bízhat a Stuttgarti alakulat.

A szombati ellenfél Wolfsburgnak még nagyobb a tétje, hisz ők a nyolcadik helyen állnak és ha sikerülne megelőzniük az egy ponttal előrébb álló Hannovert, akkor indulhatnának az Európa Liga Selejtezőben. Viszont ez már azt hiszem csak álom marad, mert a Hannover alighanem megveri a már kiesett és széthullót Kaiserslautern csapatát.
A két csapat elmúlt öt meccsen teljesen ellentétesen szerezte a pontokat.

  • A Stuttgart 0,1,3,3,3
  • A Wolfsburg 3,1,0,0,0

Míg a Stuttgart egy remek sorozat után vette vissza az iramot. Addig a Wolfsburg egy pocsék sorozatot hagyott maga mögött. Persze a Stuttgart sem valószínű, hogy most kapott volna ki hosszú idő után, ha nem a Bayern München vendégeként kell szerepelnie (2:0). A Wolfsburg 3:1-es győzelme a Bremen felett viszont elismerést érdemel. Viszont van egy adat aminél érdemes elidőzni, a Wolfsburg nagyon gyengén szerepelt az egész idényben házon kívül. A 12 idegenbeli szerzett pontnál, csak két csapat telesített rosszabbul: a Hannover és a Köln egyaránt 11 ponttal. A Stuttgart viszont hazai pályán szerzett 30 pontjára méltón lehet büszke.

Összegzés:

Összességében úgy gondolom, hogy a hazaiak felé billen a mérleg, jobb csapat és a szezon végén szépen elkapták a fonalat. A Wolfsburgnak van még esélye az EL sejtezőre, de ez aligha valósítható meg. Ehhez ma győzniük kéne és a Hannovernek  is ki kéne kapni hazai pályán a Lauterntől. Ez a kettő így aligha jön össze és ezt tudja a csapat is.

A Stuttgart véleményem szerint győzelemmel búcsúzik a remek közönségétől.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
VfB Stuttgart Győzelem | 2.00 VfB Stuttgart Győzelem | 2.00 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/05/02, 13:39

Related Articles

2 responses to VfB Stuttgart vs. VfL Wolfsburg – 2012/05/05

  1. 3:2 A tipp jött, ha izgalmasan is:)

Leave a Reply