Vb-részvételről álmodik a Hull csatára

2014. January 18. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Nyílt levélben kért bocsánatot, és adott magyarázatot az Everton szurkolóinak Nikica Jelavic, aki a januári átigazolási szezonban úgy döntött, nem marad a liverpooli csapatnál, hanem elfogadja a Hull City három és fél éves ajánlatát.
Nikica Jelavic

Jelavic a több játéklehetőségért hagyta el az Evertont.

A 28 éves horvát csatár a Hajduk Split, a belga Zulte Waregem és az osztrák Rapid Wien érintésével került Nagy-Britanniába. 2010-től két szezonon át a Glasgow Rangerst erősítette, majd 2012 januárjában ötmillió fontért az Evertonhoz került. Az első fél szezonjában 13 meccsen kilencszer, tavaly 37 bajnokin hétszer volt eredményes.

Az edzőváltás azonban nem tett jót neki, a David Moyes helyére kerülő Roberto Martinez ugyanis nem bízott benne annyira, mindössze kilenc Premier League-meccsen küldte pályára. Így aztán kapóra jött neki a Hull invitálása, Steve Bruce menedzser ugyanis arról biztosította, hogy több játéklehetőséghez jut majd.

Szüksége is lenne rá, mert úgy érzi, Mario Mandzukic eltiltása miatt megnyílhat előtte a kapu a válogatottnál.

“Közeleg a világbajnokság, ezért a klubváltásom a legjobb lehetősége volt. Az előző vébéről lemaradtam, ezért most nagy lehetőségnek érzem, hogy esetleg kiharcoljam a brazíliai részvételt. Az álmom, hogy a nyitómérkőzésen pályára léphessek. Az egész világ ezt nézi, és ott megmutathatod, hogy mire vagy képes. A válogatottban játszani mindig megtiszteltetés, és én ott akarok lenni azon a fontos mérkőzésen” – írta.

Hozzátette, elég vakon vágott bele a Hull-ügyletbe, mert bár Bruce rendkívül szimpatikus volt, és a bizalmáról biztosította, de magáról a klubról nem sokat tud. “De három és fél évre aláírtam, lesz időm megismerni” – mondta.

A Hull ugyancsak szerződtette a West Bromwich Albion ír válogatott játékosát, Shane Longot.

A csapat szombat délután a Norwich vendégeként lép pályára, győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a hazaiak sikerére 3.10 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply