Változás a Real Madrid középpályáján

2015. January 24. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Asier Illarramendi
A Real Madrid szinte biztosan megszerezte a Cruzeiro brazil utánpótlás-válogatott középpályását, Lucas Silvát, és valószínűleg eladja az Arsenalnak Asier Illarramendit, aki feleslegessé vált a keretben.

 

A Real Madriddal kapcsolatban mindig jól értesült Marca spanyol napilap szerint megszületett az egyezség a Real és a brazil Cruzeiro között Lucas Silva átigazolásának ügyében. A 21 éves játékos még a héten aláírhatja szerződését, amelynek értelmében a középpályás hat és fél évre kötelezi el magát új klubjához.

A Cruzerio elnöke, Gilvan de Pinho Tavares korábban kijelentette, hogy 15 millió euró alatt nem adja el fiatal tehetségét, akit a Chelsea és Manchester United is szeretett volna leigazolni. Lucas Silvát hazája egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, a brazil korosztályos válogatottal megnyerte a touloni U21-es utánpótlástornát.

A Marca arról is beszámolt, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Real Madrid középpályása, Asier Illarramendi iránt, aki lassan feleslegessé válhat a madridiak középpályáján. A 24 éves spanyol játékos az idei szezonban 21 mérkőzésen kapott lehetőséget Carlo Ancelotti vezetőedzőtől, de csupán nyolcszor volt a kezdőcsapat tagja. Illarramendi 2013 nyarán szerződött a fővárosiakhoz, a Real Sociedad 32 millió eurót kapott érte, most 15-20 millió euróért válthat klubot.
A Barcelona előtt egy ponttal listavezető Real Madrid szombaton ahhoz a Córdobához látogat, amely a legutóbbi három bajnoki fordulóban két győzelmet és egy döntetlent számlál, ezzel feljött a 14. helyre a tabellán. A vendégeknél Pepe és Luka Modric biztosan nem játszhat sérülés miatt, de kérdéses James Rodriguez és Isco játéka is.

A szombati találkozón az idén még veretlen Córdoba győzelmére 21.00, a döntetlenre 8.00, a Real Madrid sikerére pedig 1.14 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply