Újabb rangadó vár a Tottenhamre

2014. February 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Michael Dawson

A Manchester City után az Evertont látja vendégül az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur, és ez egy igen fontos találkozó lesz mind a két csapat számára.

A Spurs jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán 24 fordulót követően, de mindössze egy ponttal van lemaradva az előtte tanyázó, 45 pontos Evertontól. A Liverpool több hét óta már a negyedik, de nem tud meglépni üldözőitől, és ha az Arsenalnak szombaton sikerülne nyernie az Anfielden, a Tottenham pedig legyőzné az Evertont, úgy pontszámban beérné a “vörösöket”.

A “sarkantyúsoknak” azonban nagyon résen kell lenniük, hiszen eddig nem sok babér termett számukra a rangadókon: a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel a White Hart Lane-en döntetlent játszottak, míg a Liverpooltól és a Manchester Citytől egy ötöst kaptak, gólt pedig csak az utóbbi összecsapáson szereztek.

Jó hír a hazaiak számára, hogy Jan Vertonghen bokája rendbe jött, a Hull City ellen már játszott is, de Younes Kaboul is ott ülhetett a kispadon. Egy harmadik belső védő, a csapatkapitány Michael Dawson szerint nagyon fontos, hogy legyen harc a posztokért, ez pedig úgy nem igazán volt meg, amíg sok volt a sérült.

“Mindig jó, ha néhány játékos visszatér” – mondta a négyszeres angol válogatott játékos, aki idén eddig az összes bajnokit végigjátszotta. “Az Európa Liga lassan folytatódni fog, tehát sok meccs vár ránk. Számomra Jan egy világklasszis játékos, aki nagyon ügyesen bánik a labdával, védekezése pedig szintén kiváló. Topjátékosaink vannak, akik folyamatosan játszani akarnak, szóval megvan a konkurencia a csapaton belül, és mindenki tudja, jól kell tejesítenie ahhoz, hogy folyamatosan játsszon. Mindenki ezért hajt, űzzük is egymást becsülettel.”

A Tottenham Hotspur győzelmét vasárnap 2.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, az Everton sikerére pedig 3.75 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply