Tottitól tart leginkább az Inter kapitánya

2014. November 30. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Andrea Ranocchia
Két nagymúltú csapat rangadójával ér véget a Serie A vasárnapi játéknapja, de jelenleg csak egyikük szerepel történelméhez méltóan, a másik továbbra is válságban van.

 

Az Inter néhány éve még megkérdőjelezhetetlen egyeduralkodó volt, de a 2005-től 2010-ig zsinórban megnyert öt bajnoki cím után valami elromlott a kék-fehéreknél, azóta egyre lejjebb csúszik a gárda. Idén már a nemzetközi porondon való szereplés sem jött össze a milánóiaknak, és ha így folytatják, a következő idényben sem lesznek ott az európai kupasorozatban. A csapat 12 forduló után csak a tizedik a Serie A tabelláján, előző három bajnokijából egyet sem nyert meg.

Ezzel szemben a Roma idén is egyedüli kihívója a Juventusnak, 12 meccs után három pont lemaradással követi az éllovast a tabellán. Vasárnap este a Stadio Olimpicóban fogadja az Intert, és a két csapat aktuális formája alapján egyértelműen favoritja a találkozónak.

Tudják ezt az Internél is, Andrea Ranocchia csapatkapitány szerint bravúrra lenne szükség a győzelemhez. A válogatott játékos azt is hozzátette: szerinte továbbra is az immár veterán korú Francesco Totti a legveszélyesebb játékosa a Romának.

“Látványos, színvonalas meccset várok, amelyen két kiváló csapat méri össze erejét. Rudi Garcia együttese nagyszerűen, európai stílusban játszik, nagyon nehéz dolgunk lesz, de bízom a győzelemben. Hogy kitől tartok a legjobban az ellenfélből? Egyértelműen Tottitól” – jelentette ki Ranocchia.

Az előző négy bajnokijából hármat megnyerő, hazai pályán félelmetes mutatóval rendelkező (hat meccsből hat győzelem, 14-0-ás gólkülönbség) Roma diadalára az odds, a döntetlenre , az Inter győzelmére a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply