Törések Rómában

2015. April 10. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Daniele de Rossi
Daniele De Rossi csigolyarepedést szenvedett, ennek ellenére játszhat a hétvégén, míg Ashley Cole a csuklóját törte, de neki sem kell meccset kihagynia.

A Roma labdarúgócsapatának középpályása kisebb hátfájdalmakra panaszkodott, ezért komoly vizsgálatokon esett át a héten. Ezek diagnózisa szerint De Rossi mikro törést szenvedett az egyik gerinccsigolyájában, de a sérülés nem komoly. A napokban emiatt a labdarúgó külön edzett Rudi Garcia keretétől, speciális foglalkozásokkal erősítették az érintett területet. Bár első hallásra súlyosnak tűnik De Rossi esete, de a klub bejelentése szerint várhatóan nem kell kihagynia meccset, a hétvégén pályára léphet a fővárosi együttesben.

Cole rosszul fogott talajt egy összecsapás után, az angol játékos kézközépcsont-törést szenvedett, így hetekig kénytelen lesz kötést hordani. Ugyanakkor Cole sem dől ki a sorból, Garcia akár már a hétvégi, Torino elleni bajnokin is harcba küldheti.

Leandro Castan újra edzésbe állhatott, a brazil védő ebben a szezonban eddig csak egy meccsen tudott szerepelni, decemberben egy elváltozás miatt agyműtétet hajtottak rajta végre. A játékos még ebben a szezonban visszatérhet, már teljesen egészséges, de fizikailag még nem felkészült a pályára lépésre.

A hetedik helyezett Torino vasárnap látja vendégül a második Romát az olasz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 2.75, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.60 a szorzó.

A Roma gyengébb bajnoki időszakát két győzelemmel zárta le, a Torino szintén két sikerrel a háta mögött várja a hétvégi fordulót.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply