Tiago Simeonét isteníti

2014. May 24. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Az Atletico Madrid középpályása szerint Diego Simeonét istenként tisztelik játékosai, és egyetlen szavára akár a kútba is beugranak érte.
Diego Pablo Simeone

Simeonét nagy tisztelet övezi az Atleticónál.

Az Atletico Madrid elképesztő szezont produkált, pedig az idény elején még senki sem számított rá, hogy a gyengébb erőkből álló együttes képes lesz felvenni a versenyt a Real Madriddal és a Barcelonával. Ráadásul a madridi klub nemcsak a pontvadászatban tudott a jóval gazdagabb riválisok ellenfele lenni, hanem a nemzetközi porondon is.

Azok után, hogy Simeone együttese egy hete megnyerte a spanyol bajnokságot, most a legrangosabb európai kupasorozat trófeájáért is harcba száll. Az Atletico-játékosok szerint a csapat szárnyalása elsősorban az edző érdeme, aki mindent képes kihozni a játékosaiból.

“Számunkra ő olyan, mint egy isten. Amikor megérkezett a klubhoz, mindent megváltoztatott, és bármit mondott az úgy lett. Követjük őt, akármit is kér, ha azt mondja, hogy ugorjunk a kútba, megtesszük. Bárhová követjük őt, és büszkék vagyunk rá, hogy ő a mi edzőnk” – mondta a 33 éves Tiago az UEFA honlapján.

A portugál válogatott játékos számára kiemelt pillanat, hogy hazájában küzdhet meg a klubfutball legrangosabb trófeájáért.

“Természetes, hogy hatalmas élmény lesz a számomra a lisszaboni stadionban játszani, ez egy gyerekkori álom. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezen az estén az Atletico Madrid színeit viselhetem majd” – mondta Tiago.

A két csapat története során összesen 264 alkalommal mérte össze erejét, 143 alkalommal a Real Madrid győzött, 64-szer az Atletico Madrid, 57 találkozó pedig döntetlennel zárult.

A Real Madrid BL-győzelmére 1.50 az odds, az Atletico diadalára 2.62 a szorzó.

A Real Madrid május 24-én, szombaton a városi rivális Atletico együttese ellen lép pályára a Bajnokok Ligája döntőjében, mi pedig egy fantasztikus élő fogadást kínálunk Önnek! Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a mérkőzésre, és mi megajándékozzuk egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply