Tevez: Nem kétcsapatos a bajnokság

2014. September 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
Carlos Tevez, a Juventus labdarúgócsapatának argentin csillaga szerint a Serie A idei kiírása nem egy kétrésztvevős verseny, annak ellenére, hogy a Romával együtt csak ők hibátlanok.

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságban a végső győzelemért a Juventus és a Roma fog megküzdeni, miután öt fordulót követően ez a két csapat százszázalékos és holtversenyben hat pont előnnyel vezetik a tabellát. Mindkét együttes megnyerte a hétvégi bajnokiját, a Roma a Hellas Veronát verte otthon 2-0-ra, míg a Juventus Atalantában nyert 3-0-ra, a következő fordulóban pedig Juventus-Roma mérkőzést rendeznek jövő vasárnap.

Az Atalanta ellen duplázó Carlos Tevez szerint ugyanakkor nem szabad csak erre a két csapatra kihegyezni a bajnoki versenyfutást.

“Korai lenne azt mondani, hogy kétcsapatos lett a bajnokság. Rengeteg meccs van még hátra, és a jövő vasárnapi rangadó sem fogja eldönteni az aranyérmet, hiszen ez még csak a hatodik forduló lesz. Hosszú a szezon, több fronton is harcban vagyunk, bármi megtörténhet még” – fogalmazott az argentin csatár.

Massimiliano Allegri vezetőedző az Atalanta utáni meccsen az 1-0-nál büntetőt védő Gianluigi Buffont dicsérte. “Tudjuk, hogy Gianluigi egy nagyszerű kapus, az egész világ tudja, egy igazi bajnok, nincs hozzá fogható még egy kapus. Fontos volt ez a meccs, és nem volt egyszerű dolgunk, mert a Roma előttünk játszott, és nyert, így győzelmi kényszerben voltunk mi is. Most már csak előre gondolunk, és készülünk a Roma elleni rangadóra, no és persze az Atlético Madrid elleni csatára” – mondta Allegri.

Szerdán ugyanis a Bajnokok Ligájában a tavalyi döntős Atletico vár a Juventusra. A hazai pályán játszó spanyolok győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 3.20, az olaszok sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply