Tevez Argentínában készül a folytatásra

2014. January 2. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez

Carlos Tevez nem jelent meg a Juventus keddi összetartásán, a csatár családi problémákra hivatkozva csak később tér vissza klubcsapatához.

 

Tevez a nyáron igazolt Torinóban, de nagyon gyorsan kulcsember lett az olasz bajnoki címvédőnél. Az argentin támadó az első perctől alapember Antonio Conténál, a vezetőedző maximális bizalmát élvezi. Tevez a Juventus mind a 17 bajnokiján szerepelt, 15-ön kezdő volt, és 11 gólt szerzett.

A torinóiak a karácsonyi szünet után kedden kezdték volna a felkészülést a januári folytatásra, ám az argentin nem jelent meg az első foglalkozáson.

Tevez családi okokra hivatkozva időt kért a klub vezetésétől, amely elfogadta a támadó távolmaradásának az indokát. A hírek szerint az argentin héthónapos feleségének egészségével merültek fel gondok, Tevez pedig szeretne hitvese mellett maradni.

A Juventus azonban nem szeretné, hogy a támadó kiessen ritmusból, ezért egy személyi edzőt küldött Argentínába, aki személyesen tudja majd felügyelni, hogy Tevez formában maradjon. Az olasz bajnokság a hétvégén folytatódik, ráadásul a Juventus számára kiemelten fontos meccsel, vasárnap a második helyezett Roma lesz a listavezető vendége a Serie A 18. fordulójában.

A két gárdát öt pont választja el egymástól a tabellán, a torinóiak továbbra is csak két meccsen vesztettek pontot, a Fiorentina legyőzte a címvédőt, míg az Inter elleni idegenbeli meccs döntetlennel zárult. A rekordokat döntő Roma elmúlt öt meccséből csak kettőt nyert meg, három pedig döntetlennel zárult, Rudi Garcia csapata továbbra is az egyetlen veretlen csapata az olasz bajnokságnak.

A Juventus sikerére az oddsa 1.61, a döntetlenre 3.75, a Roma győzelmére 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply