Tassotti bízik a Milan feltámadásában

2014. January 15. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan megbízott vezetőedzője szerdán az Olasz Kupában bizonyíthat. Mauro Tassotti szerint mindenki felelős a kialakult helyzetért.
Mario Balotelli

A milánóiak az edzőváltástól remélhetnek javulást.

A Milan az elmúlt 25 év legpocsékabb szezonját futja, a milánói óriás ebben az idényben csak bukdácsol a bajnokságban, és ezt még a Bajnokok Ligájában való továbbjutás sem tudja elviselhetővé tenni a szurkolók számára. A piros-fekete alakulat a hétvégén újabb meglepő kudarcot vallott, a Serie A újonca, a Sassuolo 4-3-ra verte a szebb napokat látott Milant, a vezetők azonnal léptek, és másnap menesztették Massimiliano Allegri vezetőedzőt.

Már kedden eldőlt, hogy a csapat egykori ásza, Clarence Seedorf veszi át a milánóiak szakmai irányítását, a Botafogo holland játékosa a felkérésért cserébe azonnal visszavonult, és a hírek szerint 2016-ig szóló szerződést ír alá.

A Milan szerdán az Olasz Kupában érdekelt, a Spezia elleni meccsen még megbízott edző vezeti a csapatot. Tassotti szerint a csapat mélyrepüléséért mindenkinek vállalni kell a felelősséget.

“Nagyon mérgesek vagyunk mindannyian. Mind felelősek vagyunk a történtekért, de a vezetőedző vitte el a balhét. Most már késő keseregni, pedig a klub minden támogatást megadott, de mi nem tudtunk változtatni. Most pedig már el kell fogadni a döntést, és mindent megtenni a javulás érdekében” – jelentette ki Tassotti a kialakult helyzetről.

A hírek szerint Seedorf már Milánóban van, és bár szerdán még nem ül le a kispadra, a Spezia elleni kupameccs után mutatják be hivatalosan, mint a csapat vezetőedzőjét.

A Milan szerdai sikerének az oddsa 1.16, a döntetlenre 6.50, a Spezia győzelmére 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply