Tartalékos lehet a Benfica a Leverkusen ellen

2014. December 8. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Maxi Pereira
A Porto elleni rangadóra tartalékolhat a Benfica, ezért valószínűleg tartalékosan lép majd pályára otthon a Bayer Leverkusen ellen a Bajnokok Ligája kedd esti utolsó csoportfordulójában.

 

Talán a C csoport a legszorosabb a Bajnokok Ligájában az utolsó forduló előtt, a Bayer Leverkusen 9 ponttal vezet a 8 pontos Monaco, a 7 pontos Zenit és a továbbjutásról már biztosan lemondó Benfica előtt. A Leverkusennek a saját kezében van a sorsa, hiszen, ha nyer Portugáliában a Benfica ellen, akkor biztosan csoportelsőként továbbjut, és nem kell figyelnie a Monaco-Zenit találkozó eredményére. A két csapat németországi meccsén 3-1-re a hazaiak nyertek, alighanem ezzel az eredménnyel most is kiegyeznének.

A Bayer rangadót játszott a hétvégén a Bundesligában, 1-0-ra kikapott a Bayern Münchentől, ezzel visszacsúszott a tabella negyedik helyére, míg a Benfica simán, 3-0-ra verte a Belenensest, és továbbra is vezeti a portugál bajnokságot.

A Benfica tavaly döntőt játszhatott az Európa-ligában, az idén azonban a Bajnokok Ligájában csupán egy győzelme van, a Monacót tudta otthon megverni 1-0-ra, és biztosan nem juthat tovább a csoportból. Ezért, és azért, mert a hétvégén a tabella második helyén álló Portóval rangadót játszik a portugál bajnokságban, valószínűleg tartalékos lesz a Benfica. “Gondolnunk kell a Porto elleni meccsre is, ezért várhatóak változások a kezdőcsapatban” – nyilatkozta sokat sejtetően Jorge Jesus vezetőedző.

A hazaiaknál Silvio és Eliseu sérülés, Luisao és Andreas Samaris pedig eltiltás miatt nem léphet pályára, míg a Leverkusennél Kyriakos Papadopoulos és Stefan Reinartz is sérült, ők biztosan nem játszanak, Giulio Donati szereplése pedig kérdéses.

A keddi BL-meccsen a Benfica győzelmére 3.20 az odds, a döntetlenre 3.50, a Leverkusen sikerére pedig 2.35 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply