Sztárokat szemelt ki az Inter

2014. March 25. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Azok után, hogy az Inter labdarúgócsapata már megegyezett Nemanja Vidiccsel, és a Manchester United szerb védője a nyártól az olaszoknál folytatja pályafutását, újabb nagy neveket szemelt ki a milánóiak elnöke.
Rodrigo Palacio

A támadósort igyekszik megerősíteni a klubvezetés.

A tavaly szeptemberben Massimo Moratti helyét átvevő indonéz üzletember, Erick Thohir – aki egyébként többségi tulajdonosa az amerikai D.C. United, illetve az indonéz Persib Bandung futballcsapatának is – a La Gazzetta dello Sportnak adott keddi interjújában olyan neveket dobott be, mint Edin Dzeko (Manchester City), Fernando Torres (Chelsea), Alvaro Morata (Real Madrid) és Bacary Sagna (Arsenal).

“Csatárt mindenképpen kell vennünk, hiszen Rodrigo Palacio már 30 felett jár, Mauro Icardi pedig még nagyon fiatal. Olyan támadót szeretnénk, aki kettejük között van az életkor tekintetében” – mondta Thohir.

Az elnök elmondta, szeretné a csapat átlagéletkorát 26,5 évre szorítani, ebből kiindulva a 31 éves Sagna esetleges szerződtetése csökkentené az esélyét újabb tapasztaltabb játékosok érkezésének. “Ha Palacio és Vidic mellé leigazolnánk Sagnát, akkor már nem nagyon lenne több hely, én a keretben nem szeretnék négynél több, 30 feletti játékost látni.”

A sportvezető azt is elmondta, ugyan várhatóak új igazolások, de az is biztos, hogy a szezon végén jelentősen csökkenteni kell majd a bérköltségeket, függetlenül attól, hogy a csapat kivívja a nemzetközi kupaszereplést vagy sem.

“Ha nem jutunk ki Európába, azt bukásnak fogom fel. Nekünk már az Európa Liga is fontos színtér lenne, nemcsak gazdasági, de presztízs szempontból is. A fő cél azonban az, hogy 2016-ig Bajnokok Ligája-résztvevők legyünk” – tette hozzá.

Az Inter 29 forduló után a hatodik helyen áll a bajnokságban, és miután az ötödik pozíció már EL-szereplést ér, nem drámai a helyzete. Csütörtökön az Udinese látogat Milánóba, az Inter győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a vendégek sikerére 5.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply