Sturridge újra edzésben

2015. January 25. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge
Daniel Sturridge újra elkezdett edzeni a Liverpoollal. A csatár augusztus vége óta nem áll csapata rendelkezésére, de hamarosan újra játékra jelentkezhet.

 

Daniel Sturridge, a Liverpool támadója az elmúlt években a Mersey-parti gárda alapembere volt, Luis Suarez nyári eligazolása után a klub tőle várta a gólokat. Az angol válogatott játékos azonban eddig csak a szezon legelején tudott csapata rendelkezésére állni, a válogatott egyik edzőtáborában ugyanis sérülést szenvedett.

Sturridge legutóbb augusztus 31-én lépett pályára a Liverpoolban, Brendan Rodgers menedzser viszont reméli, hogy egyik legjobbja a közeljövőben ismét bevethető lesz. A menedzser ugyanakkor úgy véli, könnyen lehet, hogy Sturridge fizikai állapota nem engedi meg, hogy a Chelsea elleni Ligakupa-meccsen már újra a pályán segítse társait.

“Sturridge lezárta a rehabilitációját, már nincs dolga az orvosi stábbal, és csatlakozott is a csapathoz. Most pedig már minden arról szól, hogyan tud visszarázódni, illetve, hogy a fizikai állapota mit enged. Meglátjuk, mit jelent ez a keddi meccset tekintve, de ha a Chelsea ellen még nem áll készen, a West Ham ellen már biztosan bevethető lesz” – jelentette be Rodgers, akinek szavait a játékos a közösségi szájtokon megerősítette.

A Chelsea keddi sikerének az oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a Liverpool győzelmére 6.50 a szorzó. A párharc első összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult egy hete, a bajnokságban pedig a Chelsea ősszel 2-1-re nyerni tudott az Anfield Roadon.

Mindkét gárda pályára lépett az FA-kupa hétvégi fordulójában, a Chelsea nagy meglepetésre kiesett, míg a Liverpool újrajátszásra kényszerül a Bolton ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply