Sturridge kezdő lehet az Everton ellen

2015. February 5. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge
Elképzelhető, hogy az Everton elleni szombati városi rangadón már a kezdőcsapatban kap helyet Daniel Sturridge, a Liverpool válogatott játékosa. A 25 éves csatár augusztusban sérült meg, és öt hónap kényszerpihenő után csak a közelmúltban tért vissza.

 

Eddig kétszer lépett pályára csereként, a West Ham United elleni bajnokin 22 percet kapott, ezalatt gólt is szerzett, majd húsz percet játszott a Bolton elleni 2-1-re megnyert FA-kupa-mérkőzésen is.

“Minden játékos szeretne kezdő lenni, nemcsak Daniel. Figyelni fogjuk a következő napokban, hogy milyen erőállapotban van, és ha úgy látjuk, akkor ott lesz a városi rangadón már az első perctől kezdve a csapatban” – nyilatkozta Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere.

Sturridge 2013 januárjában 12 millió angol fontért érkezett a Chelsea-től, eddig három derbin vett részt, kettőn gólt is szerzett. A tavalyi szezonban ő szerezte a Liverpool egyenlítő gólját a 3-3-as idegenbeli összecsapáson, majd a 2014. január 28-i, hazai 4-0-s eredménnyel zárult meccsen duplázni tudott, és kihagyott egy büntetőt is.

Az Everton győzelmére 3.25 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Liverpool idegenbeli sikerére 2.25 szorzóval lehet fogadni.

A mérkőzés Rodgers számára is különös jelentőséggel bír majd, hiszen századik bajnokiján ül a kispadon. A menedzser 2012 júniusában vette át az irányítást az Anfield Road-i csapatnál, amely vele eddig 53 győzelmet aratott, 24 döntetlent játszott, és 22-szer kapott ki. A Liverpool most egy hét mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatnál tart, utoljára decemberben a Manchester United tudott nyerni ellene a Premier League-ben.

“Eddig minden itt töltött percet élveztem, ez a két és fél év hatalmas élmény volt számomra. Nemcsak a bajnoki dobogóért vagyunk harcban, de van esélyünk az FA-kupában és az Európa Ligában is, ezek fogják meghatározni a következő hónapokat” – mondta.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply