Sturridge ismét megsérült

2014. October 18. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge
Daniel Sturridge augusztus vége óta nem lépett pályára, a visszatérésére készülő csatár a héten ismét megsérült.

 

A Liverpool támadója kapcsán nagy volt az elvárás idén, Sturridge Luis Suarez távozásával a támadóalakulat középpontja lett. Azonban eddig a szezon során nem tudta sokat segíteni a liverpooliakat, mert már augusztusban lesérült. A fiatal csatár augusztus 30-án lépett pályára utoljára, ám a hírek szerint a hétvégén visszatérhetett volna.

Sturridge a héten már rendesen edzett, egészen csütörtökig, amikor is újabb sérülést szedett össze. A liverpooli labdarúgó a csütörtöki edzésen meghúzta a vádliját, a pénteki tesztek pedig újabb hosszú pihenőt jósltak neki.

“Daniel sajnos újabb sérülést szedett össze, ami miatt sajnos újabb heteket kell kihagynia, egyelőre nem tudni, de legalább 2-4 hétről van szó. Nagyon rossz hír ez a számunkra, és Daniel számára is, hiszen az utóbbi időben fáradhatatlanul dolgozott. De nem aggódunk, természetesen vannak mások, akik szintén keményen dolgoznak, most eljöhet az ő idejük is. Az ilyen dolgokért erősítettük meg a keretet a nyáron” – jelentette ki Brendan Rodgers.

Sturridge összesen három bajnokin léphetett pályára ebben a szezonban, egyetlen gólját pedig a szezonnyitón szerezte a Southampton ellen.

A 9. helyezett Liverpool vasárnap lesz a sereghajtó Queens Park Rangers vendége a Premier League-ben: a hazai győzelem oddsa 5.50, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.66 a szorzó.

A két gárda legutóbb a 2012/2013-as szezonban csapott össze egymással, akkor a Liverpool hazai pályán és idegenben is legyőzte a QPR-t.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply