Sturridge ebben a szezonban már nem lesz a régi

2015. April 14. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge
A Liverpool fiatal klasszisa az egész szezonban sérüléssel bajlódott, s bár ugyan újra csapata rendelkezésére állhat, formája még elmarad a tőle elvárttól.

Daniel Sturridge az elmúlt szezonokban fiatal kora ellenére a Liverpool sikereinek egyik kovácsa volt, a támadó gyorsan alapember lett az Anfield Roadon, és már az angol válogatottban is rendszeresen számítanak rá. Azonban ebben a szezonban nem tudott főszerepet vállalni a Mersey partján, összesen csak 12 bajnokin szerepelt, és négy gólt szerzett. Az elmúlt idényben Sturridge 29 bajnokin 21-szer talált a kapuba, ezzel akkori csapattársa, Luis Suarez mögött második lett a Premier League góllövőlistáján.

A támadó a szezon elejétől szenvedett combizomsérüléssel, amelyből azonban felépült, és az elmúlt meccseken újra csapata rendelkezésére tudott állni. Brendan Rodgers szerint a bajnoki hajrában azonban már nem lesz esélye visszanyerni korábbi formáját.

“Amikor ilyen hosszú időt kell kihagyni, gyakran hasonlóan hosszú ideig tart a visszatérés. Szüksége lesz egy jó előszezonra, és akkor a minden rendben lesz a következő idényben. Addig pedig igyekszünk mindent kihozni belőle” – mondta Rodgers.

A Liverpoolra a hétvégén az Aston Villa elleni FA-kupa mérkőzés vár. Az előző fordulóból Rodgers csapata újrajátszást követően jutott tovább a Blackburn Rovers ellen, a második találkozón már Sturridge is pályára léphetett.

A bajnokságban a két gárda már lejátszotta mindkét találkozóját, Birminghamben és Liverpoolban is idegenbeli győzelem született.

Az Aston Villa vasárnapi sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.00, a Liverpool győzelmére 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply