Shaw és Van Persie is visszatérhet

2015. January 23. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Robin van Persie
Louis van Gaal bejelentése szerint mindkét alapember pályára léphet a Cambridge elleni FA-kupameccsen, de nagy valószínűséggel Ashley Youngra, Chris Smallingra és Jonny Evansre nem számíthat a Manchester United szakvezetője.

 

Robin van Persie és Luke Shaw is a Southampton elleni bajnokin sérült meg, bár egyikük állapota sem volt súlyos, ennek ellenére kihagyták a Queens Park Rangers elleni találkozót. A Manchester United a két alapember nélkül is simán szerezte meg a három pontot az elmúlt hétvégén, a héten pedig már mindketten társaikkal edzhettek. Ennek megfelelően a pénteki FA-kupa fordulóban ismét csapatuk rendelkezésére tudnak állni, ezt a manchesteriek holland menedzsere jelentette be csütörtökön.

Ugyanakkor Van Gaal rossz hírrel is szolgált egy nappal a Cambridge elleni mérkőzés előtt.

“Meg kell, hogy várjuk a meccs előtti utolsó tréninget, de nagy valószínűséggel Ashley Youngra, Chris Smallingra és Jonny Evansre nem számíthatok” – mondta Van Gaal, aki nem volt hajlandó kommentálni a szigetországi sajtóban megjelent állítást, amely szerint a kezdőbe állítja a januárban igazolt Victor Valdest.

“Elképesztő, hogy mi minden jelent meg ezzel kapcsolatban. De én nem árulok el semmit a kezdőről háromnegyed órával a meccs kezdetéig” – mondta a holland szakember.

A Cambridge sikerének az oddsa 17.00, a döntetlenre 7.50, a Manchester United győzelmére 1.20 a szorzó.

A negyedik vonalban vitézkedő cambridge-i alakulat a bajnokság elmúlt körében 4-0-ra verte a Newportot, míg az FA-kupa előző fordulójából a Luton Townt legyőzve jutott tovább.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply