Sevilla vs. Barcelona – 2016/11/06

2016. November 2. Wednesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió, Sportfogadás

Sevilla FC VS

Spanyol Primera Divízió

2016/11/06 20:45 (CET),

Ramon Sanchez Pizjuan

FC Barcelona
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A spanyol Primera Divízió 11. fordulójának zárómérkőzésén a Sevilla otthonában, a Ramon Sanchez Pizjuan stadionban fogadja a Barcelona labdarúgó csapatát.

A Sevilla az első 10 fordulóban 6-szor győzelmet aratott, 3-szor döntetlent ért el és csak egyszer kapott ki, vagyis 21 pontot gyűjtött be, amivel a bajnoki tabella 4. helyét foglalja el a 3. helyen tartózkodó és ugyanannyi pontszámmal rendelkező Atletico Madrid nyomában. Az utóbbi 4 bajnokiján nem talált legyőzőre, legutóbb a Sporting Gijon vendége volt és 1-1-es döntetlent harcolt ki.

A Barcelona az utóbbi 3 forduló mindegyikét megnyerte, legutóbb a Granadát fogadta és győzte le 1-0-ra. A Barca 7 győzelme mellett, egyszer döntetlent játszott és 2-szer kapott ki. Így 22 pontjával a Real Madrid mögött a 2. a spanyol bajnokság legfelsőbb osztályában.

A szakértők majdnem egyértelmű vendéggyőzelmet várnak ezen a találkozón, bár azt azért figyelembe kell venni, hogy a Barcelona nem teljesített annyira meggyőzően a Manchester City ellen.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 5.20 1 | 5.20 Unibet X | 4.33 X | 4.33 Unibet 2 | 1.58 2 | 1.58 Unibet

Mindkét együttesben lesznek hiányzók az elkövetkező mérkőzésen, a Sevilában valószínű, hogy nem fog játszani Mariano, Nasri és Fernandez, a Barcelonából hiányozni fog Iniesta, Pique, Mathieu, Alba és Kaptoum.

A Sevilla vezetőedzője, Jorge Sampaoli csapatával nyerni szeretne a nagy ellenfél ellen, ezért a lehető legjobb összeállításban fognak pályára lépni, biztosan ott lesz a zöld gyepen Vietto, Vazquez, Vitolo, Rami és Mercado is.

Luis Enrique, a Barcelona kapitánya együttesével nyerni utazik Sevillába, feledtetni szeretnék a Manchester City elleni kisiklást. Luis Enrique kezdőcsapatában valószínűleg ott lesz Messi, Suarez, Neymar, Rakitici és Busquets is.

Az utóbbi 4 egymás elleni találkozó mindegyikét a Barcelona nyerte. A legutóbbi mérkőzésen 3-0 volt az eredmény.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Sevilla csak egyszer tudott nyerni, 1 mérkőzés döntetlennel zárult, a Barcelona pedig 8-szor diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Sevilla 10 6 3 1
Barcelona 10 6 1 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Sevilla – hazai 5 5 - -
Barcelona – vendég 5 3 - 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy egy szoros mérkőzésen a Barcelona végül jobbnak bizonyul. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:
Barcelona győzelem | 1.60 Barcelona győzelem | 1.60 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/11/02, 9:41

Related Articles

Leave a Reply