Sérvműtét vár Schmeichelre

2016. August 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Kasper Schmeichel
Megszerezte első győzelmét a címvédő Leicester City labdarúgócsapata a PL 2016-17-es idényének 3. fordulójában, amely 2-1-re nyert a Swansea City ellen.

A bajnok fordulóról fordulóra jobban teljesít, először az újonc Hull Citytől kapott ki 2-1-re, majd gól nélküli döntetlent játszott az Arsenallal, ezúttal pedig akár komolyabb győzelmet is arathatott volna a walesi riválissal szemben.

A Leicester az első félidőben az előző szezonban 24 gólig jutó Jamie Vardy révén szerzett vezetést, ezt Wes Morgan az 52. percben megtoldotta még eggyel, és lehetőség volt a 3-0-ra is, de az 57. percben Riyad Mahrez büntetőjét Lukasz Fabianski kivédte.

Claudio Ranieri edző persze Vardy góljának örül a legjobban, a válogatott támadó ugyanis az első két fordulóban nem talált be.

“A gólszerző sohasem felejt el gól szerezni. Egyik szezonban kevesebbet, a másikban többet lő, de mindig benne van a gól lehetősége. Nem aggódom Vardy miatt, de számomra egyébként is az összteljesítmény a legfontosabb. Az első félidőben nagyon jól játszottunk” – lelkendezett a menedzser.

Nagy veszteség, hogy a csapat dán válogatott kapusa, Kasper Schmeichel megsérült, és le kellett cserélni, helyére a nyáron szerződtetett Ron-Robert Zieler állt be, aki most debütált a klub színeiben. Schmeichelre hétfőn sérvműtét vár, de Ranieri mindenkit megnyugtatott, ez egy tervezett operáció lesz, ha nem kellett volna lecserélni a kapust, akkor is kés alá feküdt volna.

“Hetek óta sérüléssel bajlódik, a válogatott szünet miatt mostanra terveztük a beavatkozást, ha minden jól megy, akkor a szeptember 10-i, Liverpool elleni idegenbeli bajnokin már ismét ő állhat a kapuban” – tette hozzá a menedzser.

Két hét múlva a Liverpool győzelmére a szorzó 1.61, a döntetlenre 4.00, míg a Leicester sikerére 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply