Seedorf megnyugodott

2014. March 24. Monday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan vasárnap este 1-1-es döntetlent játszott a Lazióval, a milánóiak mestere szerint nincs oka az aggodalomra.
Urby Emanuelson

A győzelem nem sikerült, de Seedorf szerint javult a csapat játéka.

A Milan szörnyű időszakon megy keresztül, kiesett az Olasz Kupából, majd a Bajnokok Ligájából, a bajnokságban pedig küzdenie kell a középmezőnyért is. A hétvégi forduló előtt a Milan legutóbbi hat meccséből ötöt elvesztett, nem is csoda, hogy a vezetőség bizalma megingott Clarence Seedorf vezetőedzőben. A hírek szerint Silvio Berlusconi kétmeccses ultimátumot adott a hollandnak, akinek veszélybe kerülhet volna a munkája, ha a Lazio és a Fiorentina elleni rangadókon nem szerez megfelelő eredményt a gárdával.

Nos, a fővárosiak elleni meccset letudta a Milan, vereség nélkül. A Lazio otthonában Seedorf csapata egy öngóllal került előnybe, de végül nem tudta megtartani előnyét, és be kellett érnie egy bajnoki ponttal. Ennek ellenére a holland vezetőedző a találkozó után elégedetten értékelt:

“Bizonyítottuk, hogy összeszokott csapat vagyunk, a játékosok figyeltek egymásra, és segítettek egymásnak. Nagyon sajnálom, hogy nem a miénk lett mindhárom pont. Ha egy edző állása veszélybe kerül, az mindig nagy megrázkódtatás a csapatnak, így keményen gatyába kellettt rázni a társaságot” – jelentette ki Seedorf.

A holland szakember az ultimátum kapcsán csak nevet, pedig a hírek szerint a vezetőség legkésőbb a nyáron lecseréli, a szezon végén Filippo Inzaghi kerülhet a helyére.

A 12. helyezett Milan szerdán látogat a 4. helyezett Fiorentina otthonába, a hazai győzelem oddsa 2.25, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 3.20 a szorzó.

A két csapat őszi összecsapását a Fiorentina nyerte 2-0-ra idegenben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply