Schweinsteiger korábban térhet vissza

2013. November 14. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Bastian Schweinsteiger

A Bayern München játékosát ismét megoperálták, a bajorok elnöke szerint a középpályásnak kevesebb időt kell kihagynia, mint előzetesen várták.

 

Bastian Schweinsteiger az elmúlt szezonban triplázott klubcsapatával, majd sérült bokájának megműtése mellett döntött. A német válogatott játékos ugyan kihagyta a felkészülés egy részét, de a szezon elején csapata rendelkezésére állt, és rendszeresen pályára is lépett, Azonban októberben ismét fájdalmakra panaszkodott, az elmúlt héten pedig világossá vált, hogy az újabb operáció halaszthatatlan.

A beavatkozásra sor került, Uli Hoeness pedig kijelentette, hogy várhatóan az előzetesen vártnál kevesebb időt kell kihagynia a játékosnak, ám a Bayern München elnöke konkrét időpontot nem említett. A német sajtó szerint a sikeres operációnak köszönhetően akár még idén ismét pályára léphet Schweinsteiger.

“Bastian azt üzente, hogy a műtét jól sikerült. Nagyon optimisták vagyunk, úgy néz ki, hogy a teljes felépülése nem húzódik el annyira, mint előzetesen vártuk” – jelentette ki Hoeness a Bayern közgyűlésén.

A bajorok a válogatott találkozók miatt támadt szünet után a Borussia Dortmunddal mérkőznek a Bundesligában, a 13. forduló csúcsrangadójára a dortmundi Westfalenstadionban kerül sor. A Borussia Dortmund jövő szombati sikerére az odds 2.87, a döntetlenre 3.40, a Bayern München győzelmére 2.37 a szorzó.

A két gárdának ez lesz a hetedik összecsapása tavaly augusztus óta: a bajnokságban az elmúlt szezonban mindkét meccs 1-1-es döntetlennel zárult, a tavalyi Szuperkupát a Bayern München, az ideit a Borussia Dortmund hódította el, a Német Kupában a Bayern München 1-0-s győzelemmel búcsúztatta Jürgen Klopp együttesét, amely a Bajnokok Ligája döntőjében is alulmaradt a bajorokkal szemben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply