Sanchez kellett volna pihenjen

2015. November 30. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Alexis Sanchez
Megsérült Alexis Sanchez a Norwich elleni bajnoki meccsen, Arsene Wenger elismerte, hogy pihentetni kellett volna még a chilei támadót.

Az Arsenal ugyan néhány héttel ezelőtt még élen is állt, ám váratlan pontvesztésekbe szaladt bele a bajnokságban, és visszacsúszott a negyedik helyre. Vasárnap a Norwich otthonában is csak ikszelt Arsene Wenger együttese, amely hiába szerzett vezetést idegenben, Mesut Özil vezető találatát, még a szünet előtt kiegyenlítette Lewis Grabban.

A találkozón kezdő volt Alexis Sanchez is, aki a bajnokságban hat, a Bajnokok Ligájában pedig három góllal csapata legeredményesebb játékosa. A chilei kapcsán már hallani lehetett sérülésről, amely a Norwich ellen súlyosbodott. A 60. percben lecserélt támadó combját fájlalta, a hírek szerint Wenger a meccs előtt még bizonytalan volt Sanchez szerepeltetését illetően. A francia pénteken jelentette be, hogy a csatár sérült, ennek ellenére vasárnap kezdő volt. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi ideig nem szerepelhet.

Azonban nem a chilei volt az egyetlen londoni áldozata az idegenbeli összecsapásnak, Laurent Koscielnyt már a 11. percben le kellett cserélni. A védő csípősérülést szenvedett, egyelőre nem tudni, hogy mennyi ideig nem számíthat rá az Arsenal.

Az újabb pontvesztés után az Arsenal szombaton a Sunderland ellen javíthat: a hazai győzelem szorzója 1.20, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 13.00 az odds.

A Sunderland két győzelemmel elmozdult a kieső zónából, a Crystal Palace és Stoke City elleni győzelmekkel két forduló alatt megduplázta a pontjai számát, és már a 17. helyen áll.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply