Ronaldo a rekordra hajt

2014. October 23. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo megszerezte a 70. gólját a Bajnokok Ligájában, ezzel egy gólra megközelítette Raúl csúcsát.

 

A Real Madrid szerda este 3-0-ra nyert a Liverpool otthonában, a királyi gárda először győzte le angol ellenfelét, sőt, gólt is először szerzett ellene. Carlo Ancelotti együttese Ronaldo góljával került előnybe, majd Karim Benzema duplázott még az első félidőben. A portugál 70. találatát szerezte a sorozatban, eggyel többet, mint Lionel Messi, és ezzel egy gólra megközelítette Raúl csúcsát.

“Nagyon örülök a gólomnak, de annak inkább, hogy meglett a három pont. Eddig nem ment nekem ezen a pályán, ezért is olyan nagyszerű érzés. Nem aggódom a rekord miatt, már nagyon közel állok hozzá. Egy nap megdöntöm a csúcsot, persze ehhez Messi is közel áll. 75 százalék az esélyünk a továbbjutásra, a célunk pedig megvédeni a címünket” – jelentette ki a meccs után Ronaldo.

Carlo Ancelotti is elégedett volt, a Real vezetőedzője magabiztosan várja a folytatást.

“Ebben az idényben most fociztunk a legjobban. Az első félidőben fantasztikusan ment a játék, nincs mit mondani a játékosoknak, remekül teljesítettek” – mondta elégedetten az olasz mester.

A hétvégén a bajnokságban csúcsrangadó vár a királyiakra, a Barcelona szombaton látogat a Bernabeuba: a hazai győzelem oddsa 2.37, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 2.75 a szorzó.

Nyolc forduló után a Barcelona 22 ponttal vezeti a tabellát, míg a Real Madrid négy ponttal lemaradva harmadik.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply