Ronaldo kihagyja a BL-fordulót

2013. November 26. Tuesday in Foci tippek, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Real Madrid klasszisa a hétvégén szenvedett combizomhúzódást, ezért várhatóan nem léphet pályára a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccsen.
Cristiano Ronaldo

Ronaldo kisebb sérülés miatt nem lép pályára szerdán a BL-ben.

Cristiano Ronaldo természetesen az Almería elleni meccsen is kezdő volt a királyi alakulatban, gólt is lőtt, de nem játszotta végig a találkozót. A szombati bajnoki második félidejének elején a Real Madrid játékosa egy beadás után fájdalmasan a combjához kapott, majd rövid ápolás után Carlo Ancelotti lecserélte a végül 5-0-ra megnyert összecsapáson.

A portugál hétfőn esett át tüzetesebb orvosi vizsgálatokon, amelyek eredménye szerint a bal combjában meghúzódott az izom. Egyelőre nem világos, hogy Ronaldónak mennyit kell kihagynia, de az valószínű, hogy a Galatasaray elleni szerdai összecsapáson nem léphet pályára.

“Többféle vizsgálatot is elvégeztek Ronaldón a Real Madrid orvosai, akik egy kis elváltozást tapasztaltak a játékos bal combizmában” – szól a madridi klub hivatalos közleménye.

A szombati meccs előtt a királyiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti igyekezett felhívni játékosai figyelmét arra, hogy a válogatott találkozók után ne terheljék túl magukat, ám az olasz intő szavai ellenére a portugál kidőlt sorból.

“Nem csoda, hogy Ronaldo fáradt volt azok után, amit a portugál válogatottban produkált. Megértem Ancelotti aggodalmát, reméljük, mielőbb felgyógyul” – jelentette ki csapattársa kapcsán a szombati találkozón szintén gólt szerző Alvaro Morata.

A Real Madrid szerdai győzelmének az oddsa 1.28, a döntetlenre 6.00, a Galatasaray sikerére 12.00 a szorzó.

A két csapat első összecsapását a Real Madrid 6-1-re nyerte idegenben, Ronaldo egymaga háromszor vette be a törökök hálóját.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply