Rodgers vállalja a felelősséget

2014. November 24. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Brendan Rodgers
A liverpooliak az előző idény jó szereplésén felbuzdulva dobogós álmokat dédelgettek a szezon előtt, de egyelőre a középmezőnyben tanyáznak.

 

Továbbra sem megy a Liverpoolnak a bajnokságban, Brendan Rodgers együttese a hétvégén újabb vereséget szenvedett, így lassan a kiesőzóna közelébe ér, ahelyett, hogy megkezdené a felzárkózást a dobogós együttesek mögé. Ezúttal a kieső helyen álló Crystal Palace bánt el a Mersey-partiakkal, pedig a Liverpool már a 2. percben vezetést szerzett a vasárnapi összecsapáson. A végén viszont esélye sem volt a pontszerzésre sem, a Palace megérdemelten győzött 3-1-re.

A zsinórban negyedik vereségét elszenvedő Liverpool már csak a 12. a bajnokságban, és mindössze négy ponttal előzi meg a már kieső pozícióban álló Leicester Cityt. A csapat szakvezetője vállalja a felelősséget a gyengélkedésért, de bízik benne, hogy hamarosan kilábal a hullámvölgyből a gárda.

“Elkeserítő volt a meccs, ez a teljesítmény közelében sincs az elvártnak. Csapatként nem vagyunk egységesek, mielőbb megoldást kell találni a gondokra. Menedzserként enyém a felelősség, hiszen én állítottam össze a keretet, én jelöltem ki a csapatot. Olyan hibákat követtünk el, amilyeneket ezen a szinten már nem lenne szabad. Rengeteg meccs van még előttünk, ki tudunk jönni a gödörből, a Liverpoolnak nem is lehet más a célja” – jelentette ki Rodgers.

A Liverpool a BL-ben sem remekel, győzelemmel kezdte a sorozatot, majd egymás után három vereség következett, így jelenleg csak a harmadik a csoportjában. Nincs még veszve semmi, de a továbbjutáshoz a hátralévő két meccsen hat pontra lesz szükség. Szerdán a szintén hárompontos bolgár Ludogorets otthonában lép pályára a gárda, a hazaiak győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 1.95 a szorzó.

Az első fordulóban Liverpoolban 2-1-re nyertek az angolok, de csak az utolsó pillanatban, egy büntetőből elért góllal sikerült kiszenvedniük a sikert.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply