Reménykedik a csodában a Barca

2013. April 30. Tuesday in Előzetes, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Barcelona múlt héten óriási pofonba szaladt bele a Bayern München otthonában, az ellenállhatatlanul játszó bajorok 4-0-ra kiütötték Messiéket. Szerdán kisebb csoda kellene a továbbjutáshoz.

Lionel Messi

Itt már Messi sem segíthet?

A Barcelona nincs hozzászokva ahhoz, hogy négy gólt kapjon aktuális ellenfelétől, ahhoz pláne nincs, hogy közben egyszer sem tud válaszolni. A katalánokat éppen ezért érthetően sokkolta a müncheni vereség, de a hétvégére túltették magukat a rossz élményen, és úgy készülnek, hogy hazai pályán megpróbálják ledolgozni tetemes hátrányukat.

“Szerintem vissza fogunk jönni innen. Jó állapotban van a csapat, minden mérkőzésen a győzelemre játszunk, a futballban pedig bármi előfordulhat” – mondta Thiago, a Barcelona 22 éves játékosa.

A csodához tökéletes játékra, és egy parádés formában játszó Lionel Messire is szüksége lesz a katalánoknak, rossz előjel, hogy Münchenben a németek könnyedén levették a pályáról az argentin támadót. Messi hétvégén megmutatta, hogy képes egymaga meccseket megfordítani, egygólos hátrányban állt be a Bilbao elleni bajnokin, tíz percen belül lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt, ezzel már a Barca volt előnyben. Más kérdés, hogy nem sikerült megőrizni a fórt, a baszkok a hajrában egyenlítettek és otthon tartották az egyik pontot.

“Mindenki tudja, mit jelent számunkra, ha Messi a pályán van, ezért egyáltalán nem volt meglepetés, hogy beállása után megfordítottuk az állást. A Bayern ellen is meg kell fordítanunk a párharcot, még ha hihetetlenül nehéz is lesz” – fogalmazott Alexis Sanchez, a Barca támadója.

A Barcelona néhány hete, a Milan ellen 0-2-ről simán maga javára fordította a párharc állását, az akkor hazai pályán elért 4-0-ás siker most hosszabbítást érne. Ha azonban a Bayern szerezne egy gólt, akkor Messiének már hatszor kellene bevenniük a müncheni kaput…

Arra, hogy a katalánok a rendes játékidőben 4-0-ra nyernek, 29.00 29.00 Unibet az odds, míg arra, hogy a bajorok továbbjutnak a párharcból, 1.03 1.03 Unibet a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

4 responses to Reménykedik a csodában a Barca

  1. A remény hal meg utóljára… xD

  2. Láttunk már csodát a no campba !!

Leave a Reply