Remekül kijön Ronaldo Zidane-nal

2016. January 19. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo elárulta, sokkal jobban megérteti magát a csapat új vezetőedzőjével, Zinedine Zidane-nal, mint elődjével, Rafa Benitezzel.

A spanyol sajtóban sokat lehetett arról olvasni, hogy Ronaldo nem igazán jön ki Benitezzel, és egyesek szerint a szakembernek egyrészt emiatt is kellett távoznia. Az egy hete kinevezett Zidane-nal azonban – egyelőre – remek a kapcsolata a portugálnak, sőt, véleménye szerint az egész csapatnak jót tett az edzőváltás.

“Egyértelmű, hogy megváltozott a hangulat az öltözőben, és persze a lehető legjobb irányba” – mondta Ronaldo, aki vasárnap este duplázni tudott a Sporting Gijon ellen, a Real Madrid pedig 5-1-re verte a kiscsapatot. “Jó felé haladunk. Zidane-nal sokkal jobban megértetem magam, mint Benitezzel, de ez benne van a fociban. Úgy hiszem, hogy az új vezetőedző érkezése javulást hozott, ugyanakkor mind Benitez, mind pedig Zidane a lehető legjobbat akarta és akarja a klubnak. Magam sem tudom, hogy miért, de egyszerűen jobban kijövünk egymással. Egy kicsit Carlo Ancelotti nyomait vélem felfedezni Zidane-ban.”

A Real úgy nyert a Gijon 5-1-re, hogy a 18. minutumban már 4-0 volt az állás: Ronaldo mellett egyébként Karim Benzema is duplázni tudott, míg a gólcsapot Gareth Bale találata indította el. A Real már a 41. percre megrúgta a maga góljait, míg a második félidőben a Sportingnak sikerült szépítenie Isma Lopeznek köszönhetően.

A madridiakra most egy hét pihenő vár, jövő hét vasárnap azonban Sevillából kellene elhozniuk a három pontot. A Betis elleni összecsapás azonban nehéznek ígérkezik, még akkor is, ha a hazaiak a 15. helyen állnak a tabellán.

A Real Betis győzelmére a szorzó 12.00, míg a döntetlenre 6.00, a vendég Real Madrid sikerére pedig 1.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply