by

Real Madrid CF vs. FC Barcelona – 2014/03/23

2014. March 22. Saturday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió

Real Madrid CF VS

Spanyol Primera Divízió

2014/03/23 21:00 (CET),

Estadio Santiago Bernabéu

FC Barcelona
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A spanyol Primera Divízió 29. fordulójában EL CLÁSICO-ra kerül sor, ezúttal a Real Madrid fogadja otthonában az FC Barcelonat.

A Real Madrid 70 pontot gyűjtött eddig, amivel vezeti a spanyol bajnokságot és 3 ponttal előzi meg a 2. helyen álló Atlético Madridot. Teljesítményéről csak magas szinten lehet beszélni, az egész szezon alatt csak 2-szer kapott ki, 4-szer döntetlent ért el, a többi mérkőzését pedig megnyerte, gyakorlatilag 28 forduló alatt csak 14 pontot veszített el. A múlt év október 26.-án kapott ki utoljára az FC Barcelonatól, azóta veretlen. Legutolsó bajnoki meccsén a Malaga vendége volt és 1-0-ra győzött.

Az FC Barcelona 66 ponttal jelenleg 3. a Primera Divízióban, 14 ponttal megelőzve az Athletic Club Bilbaot, 1 ponttal lemaradva az Atlético Madridtól és 4 pont távolságra az első pozícióban tartózkodó Real Madridtól. A Barca teljesítménye volt a legjobb a spanyol bajnokságban mindaddig amíg vereséget nem szenvedett a Valenciatól, a Real Sociedadtól és a Valladolidtól. A Katalánok 28 forduló alatt 4-szer kaptak ki, 3-szor döntetlent játszottak, a többi meccsüket pedig megnyerték. Legutolsó bajnoki mérkőzésükön 7-0 arányú győzelmet arattak az Osasuna felett saját otthonukban.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.25 1 | 2.25 Sportingbet X | 3.55 X | 3.55 Unibet 2 | 3.10 2 | 3.10 Unibet

Ha a Királyi Gárda megnyeri ezt a mérkőzést, akkor távolsága a Barcaval szemben megnő és megszilárdítja pozícióját. Ellenben ha a Katalánok diadalmaskodnak, akkor 1 pontra megközelítik fő riválisukat és ezáltal újra szorosabbá teszik a bajnoki cím elhódításáért folyó küzdelmet.

Ezen a mérkőzésen két olyan csapat találkozik akik a világ legjobbjai között vannak nyilvántartva és ez a találkozó lehetne az Bajnokok Ligájának döntője is. Nem csak Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csatája, hanem két szuper-csapat, ugyanakkor két szuper-edző párharca is. Mindkét oldalon Messi és Cristiano Ronaldo mellett több világklasszis játszik, több ország válogatott labdarúgója. Ott van a hazaiaknál Casillas, Ramos, Alonso, Morata, Isco, Jese, Coentrao, és a többiek, a Barcanál pedig Pedro, Xavi, Iniesta, Alba, Busquets, Alves, Mascherano, stb.

Carlo Ancelotti és Gerardo Martino vezényletével két olyan csapat áll egymással szemben, amelyek legyőzhetetlenek talán, de mégis nyerni szeretnének egymás ellen.

Mindenképpen a legnagyobb veszélyt egymás kapujára Cristiano Ronaldo és Lionel Messi jelentik, de a csapatmunka fog győzni.

Az El Clásico Madrid és Barcelona ünnepe, de ugyanakkor a foci ünnepe, a szurkolók ünnepe.

Az a csapat nyer aki jobban bírja idegekkel, amelynél jobban összekovácsolódnak csapattá a játékosok, a világklasszisok.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Real Madrid 4-szer tudott nyerni, 3-szor döntetlen született, 3-szor pedig a Barcelona diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Real Madrid CF

10

9

1

FC Barcelona

10

7

1

2

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Real Madrid CF – hazai

5

5

FC Barcelona – vendég

5

2

1

2

Összegzés:

A katalánok ezen a mérkőzésen jobban fognak szerepelni, megnyerik a találkozót. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
FC Barcelona győzelem | 3.30 FC Barcelona győzelem | 3.30 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/22, 19:32

Related Articles

Leave a Reply