Quaresma visszatért a Portóba

2014. January 2. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A portugál labdarúgó hat év után tér vissza egykori sikerei színhelyére, és reméli, hogy újra legjobb formáját tudja hozni régi-új csapatában.

Generic

A Porto hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megszereznie Riccardo Quaresmát, aki korábban négy éven át erősítette az együttest. A most 30 éves játékos hazájában a Sportingban kezdte pályafutását, majd a Barcelona látott benne fantáziát.

Ám a katalánoknál nem tudott állandó játéklehetőséghez jutni, ezért egy év után, 2004-ben a Portóba távozott.

Négy év alatt 114 bajnokin 24 gólt szerzett a Porto színeiben, majd az Inter játékosa lett, milánói évei alatt viszont a Chelsea-nél is megfordult kölcsönben. 2010-ben került a Besiktashoz, a tavalyi évet pedig a dubaji Al Ahli együttesénél töltötte.

“Nagyon örülök, hogy újra itthon lehetek, mert jól tudom, hogy itt szeretnek a legjobban, itt vesznek körül olyanok, akik bíznak bennem. Emiatt is fontos, hogy összejött ez a szerződés, így könnyebben boldogul az ember” – jelentette ki Quaresma.

“Különösen elégedett vagyok a visszatéréssel, mert eddig ott tudtam kihozni magamból a legjobbat, ahol elégedett voltam, és nem tartottam semmitől” – ígér jó formát a szurkolóknak Quaresma.

Quaresma január 12-én mutatkozhat be a portugál bajnokságban, az ellenfél a Benfica lesz. 14 forduló után három csapat azonos pontszámmal áll a pontvadászat élén, a Sporting, a Porto és a Benfica is 33 pontot gyűjtött. A Benfica győzelmének az oddsa 2.37, a döntetlenre 3.25, a Porto sikerére 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply