by

PSV Eindhoven vs. Vitesse Arnhem – 2013/12/07

2013. December 6. Friday in Elemzés, Holland Eredivisie, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

PSV Eindhoven VS

Holland Eredivisie

2013/12/07 20:45 (CET),

Philips Stadion

Vitesse Arnhem
Liga pozíció: 10 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A holland Eredivisie 16. fordulójában a soha ilyen mélyre nem süllyedő PSV Eindhoven fogadja a tabella élén álló Vitesse együttesét.

A PSV Eindhoven holland labdarúgóklubot 1913-ban alapítottak és az Ajax Amsterdam, valamint a Feyenoord mellett a legeredményesebb csapatnak számít. Többszörös holland bajnok, megnyerte a BEK-et egyszer és az UEFA-kupát is egyszer.

Az SBV Vitesse Arnhem egy holland labdarúgócsapat amelyet 1892-ben alapítottak, nincsenek kimagaslónak mondható eredményei, hacsak az nem az, hogy jelenleg vezeti a holland bajnokságot.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.90 1 | 1.90 Sportingbet X | 3.80 X | 3.80 Winmasters 2 | 3.80 2 | 3.80 Unibet

A PSV nagyon gyengén teljesített az utóbbi időben, hat bajnoki óta nyeretlen és a tabella ennyire mély pontján utoljára az 1971-72-es szezonban volt. Nemcsak a játék nem ment jól ennek a híres és szeretett csapatnak, hanem még a szerencse is elpártolt néha tőlük. Úgy a játékosok mint az edzőjük tudják, hogy ezen a mérkőzésen bizonyítani, harcolni és nyerni kell.

A Vitesse-nek a Chelsea-vel kiváló kapcsolatai vannak, ennek köszönhetően több kitűnő képességű fiatal játékost kaptak kölcsön tőlük és ezek nagyon jól, egyre jobban teljesítenek, ezek közé tartoznak Patrick van Aanholt, Gael Kakuta, Cristian Cuevas és Lucas Piazón. Ezek a fiatal játékosok a mérkőzés első pillanatától kezdődően rárontanak az ellenfélre, előreláthatóan ők is győzni szeretnének.

Sikerül kikerülni a PSV Eindhovennek a hullámvőlgyből, vagy elsöpri őket a Vitesse fiatal játékosainak nyerni akarása?

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből a PSV 2-szer tudott nyerni, a Vitesse 1-szer, 2 mérkőzés döntetlenre végződött.

A PSV az utolsó 10 mérkőzéséből csak 1-et tudott megnyerni, 3-szor döntetlen lett és 6-szor kikapott, ugyanennyi találkozóból a Vitesse 7 meccset megnyert, 1 döntetlen született és 2-szer kikapott.

Az Eindhoven az utóbbi 5 hazai találkozójából 2-t megnyert, 2-szer döntetlen lett és egyszer kikapott, a Vitesse mint vendég az utolsó 5 meccséből 4-et megnyert és csak egyszer kapott ki.

Összegzés:

A statisztika a Vitessenek kedvez és hiába a hazai pálya előnye, a PSV nem tudja megszakítani a Vitesse jó sorozatát. Ezt a mérkőzését is megnyeri a Vitesse, ez az én tippem.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Vitesse Arnhem Győzelem | 3.80 Vitesse Arnhem Győzelem | 3.80 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/06, 17:11

Related Articles

Leave a Reply