A Porto a közönségének nyerne

2014. December 10. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Hector Herrera
A Bajnokok Ligája H csoportjában a legfontosabb kérdések már eldőltek, de a csoportgyőztes Porto így is nagyon komolyan veszi a Sahtar elleni összecsapást.

 

A portugálok az eddigi öt forduló alatt 13 pontot gyűjtöttek, ezzel nemcsak a továbbjutást, de a csoportelsőséget is bebiztosították. A második helyezett Sahtar nyolc pontot gyűjtött, ami azt jelenti, hogy bármilyen eredmények is születnek az utolsó játéknapon, a továbbjutást már nem vehetik el tőle.

Az egyedüli kérdés, hogy melyik együttes végez az Európa Liga-indulást érő harmadik helyen: a négypontos Athletic Bilbao, vagy a hárompontos BATE.

A portóiak mindettől függetlenül szeretnék győzelemmel zárni a csoportkört, és egy újabb diadallal kedveskedni közönségüknek.

“Annak ellenére, hogy az elsődleges célunkat, a továbbjutást, valamint a másodlagos célunkat, az első helyet is elértük, szeretnénk győzelemmel megköszönni a szurkolóinknak a támogatást” – mondta Julen Lopetegui vezetőedző, aki a fogadkozás mellett bizonyára már a hétvégi, Benfica elleni bajnoki rangadóra is tartalékol a találkozón.

A Sahtar házi gólkirálya Luiz Adriano nélkül lép pályára, de az ukránok ettől függetlenül bíznak benne, hogy képesek legyőzni idegenben is a Portót.

“A Porto szinte minden meccsét megnyerni otthon, őrült közönsége előtt. Nagyszerű csapatuk van, de nem mondanám, hogy övék a legerősebb együttes a csoportban” – fogalmazott Ismaily, a donyeckiek játékosa.

A Porto győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.75, a Sahtar diadalára 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply