Pogba nem eladó

2014. November 25. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Paul Pogba
Paul Pogba a hétvégén duplázott a Lazio ellen, a Juventus azonnal jelezte, hogy a középpályás semmi pénzért sem eladó.

 

A Juventus szombaton rangadón aratott győzelemmel tartotta meg első helyét a Serie A-ban, a Lazio ellen Pogba két góllal vette ki a részét a sikerből. A Juventus vezetése a meccs után szuperlatívuszokban beszélt a francia teljesítményéről, kijelentve, hogy Pogba nem eladó.

A franciát a nyáron több klubbal is összefüggésbe hozták, de végül a torinóiak nem engedték eligazolni, és a játékos ügynöke szerint ez így is marad.

“Remek a klub és a játékos kapcsolata, a Juventusnál már többször nevezték Pogbát a legértékesebb játékosnak, és ennek megfelelően is bánnak vele. A Juventus elég erős egyesület ahhoz, hogy megtartsa legjobbjait” – mondta Mino Raiola, aki azt is megemlítette, hogy Pogba a közelmúltban írt alá 2019-ig szóló szerződést.

A játékos maga is kijelentette, hogy hosszabb távon tervezi karrierjét Torinóban.

“A Lazio volt a legjobb meccsem eddig ebben a bajnokságban, és remélem, hogy ugyanígy tudom folytatni” – mondta Pogba, aki elismerte, hogy sok a kecsegtető ajánlat, de a biztos fejlődés miatt mindenképpen maradni akar.

A Juventus trénere, Massimiliano Allegri szerint a duplázó franciát egykor a világ legjobbjaival együtt fogják emlegetni.

A Juventus szerdán a Malmö vendége lesz a Bajnokok Ligájában: a hazai győzelem oddsa 12.00, a döntetlenre 5.25, a vendégek sikerére 1.33 a szorzó.

A két csapat korábbi összecsapását a Juventus 2-0-ra nyerte Torinóban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply