Pioli a Lazio európai arcát akarja látni

2016. February 29. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Candreva
Stefano Pioli, a Lazio vezetőedzője szeretné, ha együttese azt a remek arcát mutatná a Sassuolo elleni hétfő esti bajnokin, mint azt teszi az EL-meccseken.

A második számú európai kupasorozatnak számító EL-ben a Lazio a legutóbbi tíz meccséből csupán egyet veszített el, ráadásul idén még veretlen a sorozatban. A bajnokságban azonban rosszul megy Pioli együttesének, a szakembert kis híján egyszer már menesztették is a gyengébb forma miatt. Az elmúlt hetekben azonban magára talált a csapat, ám még így is csak a hetedik helyen áll a tabellán, igaz, ha legyőzi a hatodik Sassuolót, akkor megelőzheti hétfői ellenfelét.

Csütörtökön a Lazio a török Galatasarayt búcsúztatta az EL-ből, miután az idegenbeli 1-1 után az Olimpiai Stadionban 3-1-re nyerni tudott. A törökök legyőzése alaposan feldobta Piolit és a játékosokat, és a szakember szeretné, ha ez a lendület a bajnokságban is folytatódna.

“Az európai Laziót akarom látni a Serie A-ban is, hasonló teljesítményt kell nyújtanunk a hazai pontvadászatban is, mint tesszük azt a nemzetközi kupában” – mondta Pioli a Sassuolo elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. “Ugyanazt az alázatot és fegyelmet kell nyújtanunk hétfőn, mint a Galatasaray ellen. Egészen a mérkőzés végéig kell koncentrálnunk, egy másodperccel korábban sem engedhetünk ki.”

A hírek szerint Pioli és sztárjátékosa, Antonio Candreva között kisebb nézeteltérés akadt, de az edző úgy fogalmazott, hogy a Sassuolo ellen mérkőzésen reményei szerint már ott lesz a kezdőben. Hozzátette, nem örült annak, hogy az újságírók össze-vissza írogatnak mindent, mert az ő szemében Candreva egy nagyszerű játékos, még akkor is, ha gyengébb napot fog ki néha.

A Lazio győzelmére a szorzó 1.70, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Sassuolo sikerére pedig 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply