by

Paris Saint-Germain vs. Beyer 04 Leverkusen – 2014/03/12

2014. March 11. Tuesday in Elemzés, Foci elemzés, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Paris Saint-Germain VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/03/12 20:45 (CET),

Parc des Princes

Bayer 04 Leverkusen
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó: a Paris Saint-Germain otthonában fogadja a Bayer 04 Leverkusent.

Az első mérkőzésen Leverkusenben a francia csapat 4-0-ás fölényes győzelmet aratott Matuidi (3′), Zlatan Ibrahimovic (39′-büntető,42′) és Cabaye (88′) góljaival.

Azóta a PSG 3 mérkőzést játszott és mindhármat megnyerte, előbb a Toulousehoz látogatott és 4-2-re nyert, aztán az Olympique Marseillet fogadta és győzte le 2-0-ra, legutoljára pedig a Bastia vendége volt és 3-0-ra hengerelt.

A Paris Saint-Germain a Ligue 1-et 8 ponttal vezeti az AS Monaco előtt, nagy formában futballoznak és bátran mondhatjuk azt, hogy Európa egyik legjobb klubcsapatává nőtték ki magukat.

A Leverkusen teljesítménye a PSG elleni vereség után egyáltalán nem javult, 2 vereséget és egy döntetlent könyvelhettek el azután a mérkőzés után, előbb a Wolfsburghoz látogattak és 3-1-es vereséget szenvedtek, aztán a Mainzet fogadták és 1-0-ra kikaptak, a legutolsó találkozójukon pedig 1-1 arányú döntetlent értek el a Hannover gárdájával.

Jelenleg a Bundesliga 3. helyén tartózkodnak 24 pont távolságra az első helyen álló Bayern München mögött. Egyre nagyobb teret veszítenek és ilyen teljesítménnyel több mint bizonyos, hogy alább fognak csúszni a tabellán.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.37 1 | 1.37 Unibet X | 4.80 X | 4.80 Unibet 2 | 8.00 2 | 8.00 Unibet

Az, hogy ebből a párosból ki jut tovább egyáltalán nem kétséges, de, hogy milyen eredmény születik ezen a találkozón az már egy nagy kérdőjel.

A PSG nyugodtan állhat fel a pályára mert ott van a 4 idegenben rúgott gól, amire ráadásul az ellenfél eggyel sem válaszolt, valószínűleg szép előadásban lesz részük a szurkolóknak.

A másik oldalon, tudjuk, hogy milyenek a német csapatok, még ha nem is szerepelnek annyira jól a bajnokságban, de a nemzetközi szereplés nagyon fontos nekik és vigasztalódni is szeretnének a Leverkusen-i vereség után.

Laurent Blanc professzor több mint bizonyos, hogy pályára küldi Lavezzit, Ibrahimovicot, Verrattit, Cabayet, Mottat, van der Wielt, Maxwelt, Matuidit, Sirigut, stb.

A gyógyszergyáriaknál, Sami Hyypia vezetőedző tanítványai közül biztosan nem fog hiányozni Son, Kiesling, Castro, Rolfes, Hilbert, Spahic, Wollscheid, Leno, Brandt, stb.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Paris Saint-Germain

10

7

2

1

Bayer 04 Leverkusen

10

3

1

6

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Paris Saint-Germain – hazai

5

4

1

Bayer 04 Leverkusen – vendég

5

2

1

2

Összegzés:

A Paris Saint-Germain megnyeri ezt a találkozóját is, de szerintem nem olyan könnyen mint ahogyan azt sokan elképzelték. Tippen tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Paris Saint-Germain győzelem | 1.40 Paris Saint-Germain győzelem | 1.40 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/11, 9:30

Related Articles

Leave a Reply