Parádézik a Chelsea

2014. November 24. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas, a Chelsea spanyol válogatott középpályása szerint nem elég, ha csapata megnyeri mérkőzéseit, lehetőség szerint nagy különbséggel kell legyőzni az ellenfeleket.

 

A Chelsea továbbra is feltartózhatatlan az angol élvonalban, 12 forduló után tíz győzelemmel és két döntetlennel, fölényesen vezeti a tabellát, hét ponttal megelőzve a Southamptont és 13 egységet verve a negyedik Manchester Unitedre. Hétvégén a WBA ellen aratott 2-0-ás sikert a londoni együttes, de a helyzetek alapján kiütéssel is megnyerhette volna a találkozót.

Fabregas úgy véli, hogy a Chelsea-nek nemcsak a három pont begyűjtésére kellene figyelnie, hanem arra is, hogy tudatosítsa a riválisokban: nincs esélyük az első helyért vívott harcban.

“Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életemben nem élveztem annyira meccset, mint a WBA ellenit. Csodálatosan játszottunk, kiváltképp az első 45 percben. Sokan, ha csak az eredményt látják, azt mondják, rendben volt a meccs, de ez a találkozó sokkal több volt ennél. Parádés teljesítményt nyújtottunk, egységesek voltunk, végig irányítottuk a játékot és rengeteg helyzetet kidolgoztunk. Ezért kellene jobban sáfárkodni a lehetőségekkel, több gólt lőni, és így üzenni a riválisoknak” – elemezte a szombati meccset Fabregas.

A Chelsea a BL-ben is veretlen még, két győzelemmel és két döntetlennel áll csoportja első helyén. Kedden az öt ponttal a második helyen álló Schalke otthonába látogat a londoni együttes. A németek győzelmére 4.75 az odds, a döntetlenre 3.75, a Chelsea diadalára 1.83 a szorzó.

A csoportkör első fordulójában a Schalke 1-1-es döntetlent ért el a Stamford Bridge-en.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply