Óvatosságra int Guidolin

2014. February 4. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Guidolin

A bajnokságban a kiesés elől menekülő Udinese kedden a Fiorentinát látja vendégül az Olasz Kupában, a bajnokság őszi szakaszában az udinei gárda 1-0-ra le tudta győzni firenzei ellenfelét.

 

Francesco Guidolin gárdája pocsék formában várja a kupatalálkozót, bár a hétvégén sikerült az Udinesének javítani a pontvadászatban. Az udinei csapat így is három meccsét elvesztette legutóbbi öt találkozójából, a Serie A-ban pedig visszacsúszott a 14. helyre. Guidolin mester ugyanakkor bizakodó a Fiorentina elleni találkozó előtt, erre a szakvezetőnek a hétvégi győzelem ad okot.

“Az Olasz Kupa az álmunk, szóval nagyon elővigyázatosan és egységesen kell játszanunk, mint a hétvégén” – jelentette ki Guidolin, utalva az Udinese Bologna otthonában aratott győzelmére, a zebracsíkos alakulat idegenben verte a szintén a kiesés elől menekülő riválisát.

“Ugyanezt az utat kell folytatnunk. A Fiorentina egy remekül felépített együttes, az egyik legegységesebb csapat a ligában” – jelentette ki a keddi találkozó kapcsán az Udinese mestere.

A keddi kupameccs előtt az Udinese győzelmének az oddsa 2.60, a döntetlenre 3.20, a Fiorentina sikerére 2.75 a szorzó. Arra, hogy Antonio Di Natale betalál a Fiorentina kapujába, 2.62 az odds.

A két csapat őszi bajnokiját az Udinese nyerte, míg a kupasorozat tavalyi kiírásában is összecsapott a két gárda, a 2012-es találkozót Guidolin csapata hazai pályán 1-0-ra elbukta.

Az Udinese elmúlt hét hazai mérkőzéséből csupán kettőt nyert meg, öt alkalommal pontot sem szerzett, míg a Fiorentina elmúlt öt idegenbeli összecsapásán ötven százalékos mérleget produkált.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply