Oscar jól érzi magát a Chelsea-ben

2014. April 22. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Bár nagyon hízelgő, hogy a Paris Saint-Germain figyelmét is felkeltette a játékosa, a Chelsea középpályása, Oscar nem hagyná el a londoni futballcsapatot.
Oscar

Oscar teljesítménye meggyőzte a Chelsea vezetőedzőjét.

A brazil játékmester iránt a franciák már régóta érdeklődnek, helyi lapok szerint jót tenne a középpályának egy hozzá hasonló típusú labdarúgó, de a válogatott játékos kijelentette, hogy nem áll szándékában elhagyni a Chelsea-t.

Oscar az egyik legmegbízhatóbb tagja az angol együttesnek, José Mourinho vezetőedző rendszeresen játéklehetőséget is ad neki, és a portugál szakember azt mondta, ha a pénzügyi fair play szabályai érvényesülnek, akkor a PSG-nek esélye se lesz szerződtetni őt.

A játékos azt elárulta, hogy a francia érdeklődés miatt beszélt a Parc des Princes-ben futballozó két honfitársával, Lucas Mourával és Thiago Silvával a két csapat legutóbbi, bajnokok Ligája-negyeddöntős párharca során.

“Hízelgő, hogy a PSG gondolt rám, de én elégedett vagyok a helyzetemmel. A párizsi klub igazán nagy és híres, de boldog vagyok itt, és nem akarom elhagyni a Stamford Bridge-et” – nyilatkozta a TF1-nek Oscar. “Lucas és Thiago Silva is beszélt nekem a klubról, illetve a tervekről, de mindketten tudják, hogy jó helyen vagyok most Angliában.”

A csapat 35 forduló után az angol bajnokság második helyén áll, hátránya öt pont a listavezető Liverpool mögött. A Bajnokok Ligájában szintén versenyben van, miután a PSG-t idegenben szerzett góllal kiverte a legjobb nyolc között, az elődöntőben a spanyol bajnokság élén álló Atlético Madrid lesz.

Az első mérkőzésre kedd este a Vicente Calderón Stadionban kerül sor: a hazai Atlético győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Chelsea idegenbeli sikerére 5.50 szorzóval lehet fogadni.

A felek eddig háromszor találkoztak a nemzetközi kupákban: két Chelsea-siker (4-0 a 2009-es BL-ben és 4-1 a 2012-es európai Szuperkupa-döntőben) mellett egy madridi 2-2-es döntetlen a mérleg.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply