Nocerino maradni akar

2014. February 12. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Nocerino remekül érzi magát új csapatánál, a West Ham Unitednél, és reméli, hogy maradhat az angol bajnokságban, amely sokkal jobban fekszik neki, mint az olasz.
Rickie Lambert

A West Ham legközelebb a Southamptont látja vendégül.

Amikor az AC Milan 2011-ben leigazolta Antonio Nocerinót, sokan kétkedve fogadták az érkezését, ám a középpályás gyorsan bizonyított, és valósággal szárnyalt a pályán. Később, amikor a klub eladta Zlatan Ibrahimovicot, akkor kiderült, hogy Nocerino és Kevin-Prince Boateng játéka is nagyban azért javult fel a svéd csatár ottléte alatt, mert ő több védőt is lefoglalt, így a második hullámban érkező középpályásoknak nagyobb helyük volt a kapu elé érkezni.

Ibrahimovic távozás után azonban Nocerino mélyrepülésbe kezdett, egyre kevesebbet is játszott a Milanban, míg végül elhagyta az együttest, és a West Ham Unitedbe igazolt.

“Nem volt nehéz beilleszkednem a csapatba, és szerencsés vagyok, hogy olyan klubhoz szerződhettem, ahol sok nagyszerű játékos van” – kezdte az olasz válogatott középpályás a Tuttomercatoweb oldalnak.

“Maradni szeretnék a Premier League-ben, mert ez egy csodálatos bajnokság, London egy gyönyörű város, a szurkolók, a stadion és a légkör is nagyszerű. A célom, hogy megmutassam a képességeimet. Ez a bajnokság sokkal jobban fekszik nekem, hisz itt a fizikai erő és a gyorsaság meghatározó. Normális dolog, ha nem jutsz szerephez egy csapatban, akkor megfontolod az érkező ajánlatokat. Jól alakult a kezdés, már csak pár lépés, hogy elérjük a 10. helyet” – fogalmazott Nocerino, aki az első három meccsén csereként beállva összesen csak 38 percet játszott a West Hamben, majd a Norwich City ellen kedden este 2-0-ra megnyert bajnokin is csere volt, a 77. percben állt be.

A West Ham február 22-én a Southamptont fogadja a bajnokságban, a hazaiak újabb győzelmére 3.10 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply