Neto elhagyja a Fiorentinát

2015. January 4. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Neto
A firenzeiek kapusa bejelentette, hogy nem hosszabbít és a szezon végén távozik, Norberto Neto aláírásáért állítólag a Juventus, a Roma és a Liverpool fog versenybe szállni.

 

A brazil kapus 2009-ben lett profi labdarúgó, 2011-ben igazolt a Fiorentinába, amely az első alakulata volt Európában. Az olasz gárdában ugyan nem volt azonnal kezdő, ám hazájában így is odafigyeltek a teljesítményére, tagja volt a 2012-ben olimpiai ezüstöt nyerő brazil U23-as válogatottnak.

Az elmúlt szezonban lett a Fiorentina kezdőcsapatának állandó tagja, a kapuból ebben a szezonban sem lehetett kirobbantani. Ám a jelek szerint a 25 éves kapus szeretne előrelépni, ezért nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését. Neto aláírásáért a Juventus és a Roma mellett a Liverpool is versenybe száll.

“A Fiorentina bejelenti, hogy Norberto Neto nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal, ugyanakkor a kapus kijelentette, hogy nem anyagi megfontolásból távozik” – szól a firenzeiek közleménye.

A kapus a szabályok szerint ebben az évben már szabadon tárgyalhat a kérőkkel, állítólag a Roma és a Liverpool már konkrét ajánlatot tett a brazilnak, aki ingyen igazolhat szerződése lejárta után.

A Fiorentina kedden a Parma otthonában lép pályára az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 4.00, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonban lejátszott mindkét meccse 2-2-es döntetlennel zárult.

A Fiorentina a nyolcadik, míg a Parma az utolsó helyről várja az olasz bajnokság folytatását.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply