Nem volt még ennyire egyben a Real Madrid

2014. February 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Real Madrid és a Schalke korábbi klasszisa, Raúl szerint a Schalkénak 120 százalékot kell teljesítenie a két csapat szerda esti mérkőzésén, amikor a német együttes Gelsenkirchenben fogadja a Realt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján.
Cristiano Ronaldo

A Real félelmetes formában várja a Schalke elleni meccset.

Raúl 1994 és 2010 között 550 meccsen 228 gólt szerzett a királyi gárdában, majd a Schalkéba igazolt, ahol két év alatt 66 találkozón 28-szor volt eredményes. A korábbi spanyol válogatott klasszis szerint még soha nem volt ennyire egyben a Real Madrid, mint most, éppen ezért nagyon nehéz feladat elé néz a német csapat, ha meg akarja nehezíteni a madridiak dolgát.

“Cristiano Ronaldo folyamatosan csúcsformában játszik, nem is kétséges, hogy jelenleg ő a világ legjobb játékosa. A Schalkéból 120 százalékot kell teljesítenie mindenkinek, és persze az sem fog ártani, ha Fortuna istenasszonyával is szerződést kötnek szerda estére, csak így lehet esélyük ugyanis megszorítani a Real Madridot” – fogalmazott Raúl.

Carlo Ancelotti csapata a legutóbbi 16 tétmeccséből 15-öt megnyert, így nem alaptalanul zengett Raúl dicshimnuszt a Realról, Cristiano Ronaldo pedig már kilenc gólnál jár a BL-ben, ezzel vezeti a góllövőlistát a csoportkör után. A portugálok kétszeres aranylabdása eltiltás miatt kihagyta a Real Madrid legutóbbi három mérkőzését, de a BL-ben visszatérhet.

A Schalke elmúlt öt meccséből négyet megnyert, így a gelsenkircheni együttes is jó formában van. A szerda esti találkozón a hazai pályán játszó Schalke győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.75, a Real Madrid sikerére pedig 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply