Nem veszthet otthon pontot a Manchester City

2014. September 30. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Joe Hart
Ha hinni lehet Manuel Pellegrini menedzsernek, akkor a keddi, AS Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen ismét Joe Hart védi majd a Manchester City kapuját.

 

Az öt bajnokin és a Bayern München elleni németországi BL-mérkőzésen szerepelt 45-szörös angol válogatott játékos a legutóbbi két tétmérkőzésen nem jutott szóhoz, a Sheffield Wednesday ellen 7-0-ra megnyert Ligakupa-összecsapáson, illetve a hét végi, Hull City elleni idegenben 4-2-re hozott bajnokin a nyáron 4,4 millió fontért szerződtetett argentin Willy Caballero állt a kapuba.

De amikor Pellegrinitől megkérdezték, hogy Hart visszakerül-e a BL-re a kezdőcsapatba, igennel felelt.

“Természetesen szeretnék minden mérkőzésen játszani, profi vagyok, így készülök. De csak egy játékos vagyok, aki elfogadja mindig és mindenkor az edzője döntését” – mondta Hart. A nyáron ugyan felmerült a távozása, de azt mondta, elégedett a jelenlegi helyzetével. “Boldog vagyok, sok fronton küzd a csapat, és azt hiszem, elégedettnek kell lennem.”

A Manchester City számára azért fontos a keddi csata, mert a Bayern elleni idegenbeli 1-0-s vereség után azt az AS Romát fogadja, amely szintén győzelemmel nyitott, az olaszok az orosz CSZKA Moszkvát 5-1-re tángálta el.

“Egy vesztes és egy győztes csapat találkozik, nekünk nem szabad otthon pontot veszítenünk, mert olyan kemény a csoport, hogy az akár a továbbjutásunkba is kerülhet” – jegyezte meg Pellegrini. A szakember ismét számolhat a sérüléséből felépült csatárral, Stevan Joveticcsel, de két középpályása, Fernando és Samir Nasri még mindig hiányzik.

A Roma eddig hibátlan a szezon során, a BL-siker mellett az olasz bajnokságban öt forduló alatt öt győzelmet aratott. “Nem számítunk esélyesnek a német és az angol bajnok mellett ebben a csoportban, de büszkék vagyunk, hogy megmutathatjuk, mire vagyunk képesek” – jegyezte meg Rudi Garcia edző.

A hazaiak győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 4.33, míg az AS Roma idegenbeli sikerére 5.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply