Nem vár meglepetést a Lokitól a BATE

2014. July 29. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Kondás Elemér
A BATE Boriszov vezetőedzője, Aljakszandr Jermakovics szerint a Debrecen nem tud meglepetést okozni csapatának, mert tökéletesen felkészültek a BL-selejtező első meccse előtt a magyar bajnokból.

 

A Debrecen kedden a fehérorosz BATE Boriszov együttesét látja vendégül a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén. A tét óriási, hiszen ezúttal már a főtáblás szereplés lehetőségéért harcolnak a felek, hiszen a párharc győztese biztos résztvevője lesz valamelyik európai kupa főtáblás küzdelmeinek. A képlet egyszerű, amennyiben nyer a Debrecen a párharcban, akkor a negyedik körben folytatja szereplését, és egy újabb siker a BL, egy esetleges vereség pedig az Európa Liga főtábláját garantálná.

A BATE Boriszov vezetőedzője, Aljakszandr Jermakovics szerint mindent tudnak a Lokiról, nem érheti őket meglepetés, és bíznak a továbbjutásban.

“Jól emlékszünk a két évvel ezelőtti párharcra, és a kiváló hangulatra. Most is erre számítok. A két évvel ezelőttihez képest a mostani csapatunk egységesebb, tapasztaltabb, és ezt igyekszünk hasznosítani” – utal Jermakovics arra, hogy 2012-ben ugyanígy találkozott a két csapat, idegenben 1-1-re végzett a Loki, hazai pályán pedig 2-0-ra kikapott, így a fehéroroszok jutottak a csoportkörbe.

Jrmakovics szerint a Debrecen keretének nagy része együtt maradt, így egységes csapatnak számít. Szépnek tartja az új stadiont, és reméli, a szurkolók megtöltik a lelátókat, és akkor csodálatos hangulatban játszhatnak.

“Optimistán várjuk a mérkőzést, úgy készülünk, hogy mindenképpen továbbjussunk ebből a párharcból. Tudjuk, hogy küzdelmes meccs vár ránk, erre maximálisan felkészültünk. Mindent összeszedtünk, amit tudni akartunk a Debrecenről, így nem érhet bennünket meglepetés az ellenfél játékát illetően” – mondta a BATE edzője.

Arra, hogy kedden este a Debrecen hazai pályán győz, 2.70 a szorzó, a döntetlenre 3.10, a BATE sikerére pedig 2.70 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply