Nem tartja vissza a legjobbakat Ranieri

2016. February 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Claudio Ranieri
A Leicester City menedzsere, Claudio Ranieri szerint Riyad Mahrez a nyáron távozhat, ha megfelelő ajánlatot kap.

Az európai labdarúgószezon egyértelműen legnagyobb meglepetése a Leicester City teljesítménye, az angol gárda az elmúlt idényben alig tudta elkerülni a kiesést, míg idén a bajnoki cím egyik várományosa. A leicesteri játékosok iránt természetesen jelentősen megnőtt az érdeklődés, a húzóemberek megtartására esélye sem lesz a klubnak.

Claudio Ranieri szerint mindent megtesznek, hogy megtartsák a legjobbakat a nemzetközi kupaindulásra nagy eséllyel pályázó gárda számára. Ugyanakkor azt az olasz mester is elismeri, hogy nem tartanak vissza egy játékost sem, aki nagy lehetőséget kap egy elit csapattól.

“Mindenkire szükségünk lesz, mindenkit meg akarunk tartani. Ám ha egy játékos elém áll, és azt mondja, hogy az ambíciói miatt egy nagyobb csapatba vágyik, akkor elengedjük, és sok szerencsét kívánunk neki” – mondta Ranieri, aki kitért az algériai válogatott Riyad Mahrez példájára. A 25 éves labdarúgó 25 meccsen 14 gólt szerzett a bajnokságban, és több angol klub is kivetette már rá a hálóját.

“Ha én Riyad helyében lennék, még többet dolgoznék, hogy a nyáron összejöjjön egy nagy lehetőség. Persze, ha a Bajnokok Ligájában indulunk a következő idényben, akkor egy fokkal könnyebb lesz meggyőzni a játékosokat, hogy maradjanak” – tette hozzá az olasz szakember.

A Leicester City kedden a West Bromwich Albiont látja vendégül a Premier League-ben, a két csapat őszi bajnokiján a Leicester 3-2-re győzött idegenben. A Leicester győzelmére a szorzó 1.57, a döntetlenre 3.80, a West Bromwich Albion diadalára 6.00.

A csapatok elmúlt tíz összecsapásából hétszer a vendégek győztek, egyszer döntetlen született, a WBA kétszer tudta otthon tartani a három pontot.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply