Nem mond le Mihajlovic, de meneszthetik

2015. October 6. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihaljovic
A Napoli elleni vereség után Sinisa Mihajlovic kijelentette, hogy nem fog lemondani, a klub vezetőiben azonban felmerült a vezetőedző menesztésének a gondolata.

A Milan az elmúlt két bajnoki szezonhoz hasonlóan rosszul szerepel, egyelőre nincs esélyük az élmezőnybe kerülésére. A piros-feketék vasárnap hazai pályán 4-0-ra kaptak ki a Napolitól, és ezzel továbbra is csak a 11. helyen tartózkodnak. Mihajlovic csapata három győzelme mellé már négy vereséget gyűjtött, és látszik, hogy a csapatnak minden elemében fejlődnie kell.

A klub nemrég százmillió eurót költött erősítésekre, ám az új edzővel sem képes felülmúlni az elődök eredményeit. A sajtóban már a szerb mester távozása is téma, de Mihajlovic nem mond le.

“Nem fogok lemondani, az én szótáramban nem szerepel ez a kifejezés. Jelenleg félúton vagyunk, a Napoli pedig jobb csapat” – nyilatkozta Mihajlovic a meccset követően.

Az olasz lapok szerint belső vizsgálat indult a klubban, amelynek témája az eredménytelenség, végeredménye pedig egy esetleges edzőváltás is lehet. A hírek szerint Mihajlovic a meccs után összeveszett Adriano Galliani ügyvezetővel, a klub pedig, sajtóértesülések szerint Roberto Donadonival és Luciano Spallettivel képzeli el a jövőt.

A Milan az EB selejtezők után a Torino otthonába látogat: a torinóiak sikerének a szorzója 2.40, a döntetlenre 3.20, a milánóiak győzelmére 3.00.

A két csapat utóbbi 25 meccséből a Torino csak egyszer tudott nyerni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply